پرش به محتوای اصلی

آیا فعالیت رنو در ایران مختل خواهد شد

کد خبر 233734
16

عضو کمیسیون قضایی مجلس با اشاره به احتمال تفحص از قرارداد رنو با سایپا و ایران‌خودرو گفت: در صورت عدم انتقال فناوری به داخل، مجلس جلوی اجرای این قرارداد را خواهد گرفت.

به گزارش پردیس خودرومحمدعلی پورمختار نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی، درباره قرارداد شرکت رنو فرانسه با دو شرکت داخلی ایران خودرو و سایپا گفت: این قرارداد مبتنی بر استقرار شرکت رنو در خودروسازی کاشان و همراه با خرید سهم ۱۰۰درصدی «بن‌رو» قرار دارد.

وی ادامه داد: شرط چنین قراردادهایی این است که فناوری تولید را در اختیار شرکت‌های ایرانی قرار دهند، اما برحسب اطلاعات، بنای شرکت رنو بر این است که خود تولید را انجام دهد، یعنی یک پایگاه ارزان‌قیمتی را در اختیار رنو قرار داده‌ایم که در کشور ما تولید خودرو انجام دهد و پس از آن دست به صادرات هم بزند؛ در این صورت ما چه بدست خواهیم آورد؟ پورمختار با تاکید بر ضرورت پیگیر بودن نسبت به اخذ فناوری تولید خودرو در چارچوب این قرارداد گفت: طبیعتاً مجلس بر این قرارداد نظارت خواهد داشت تا ببینیم در نتیجه آن چه ارمغانی برای کشور خواهد آورد؟ و چه آموزش‌هایی برای نیروهای ایرانی صورت خواهد گرفت؟ و نیز چه میزان از آنها استفاده خواهد شد؟

وی تصریح کرد: در صورتی که پاسخ مناسب این سوال‌ها را دریافت نکنیم، مجلس قطعاً جلوی تداوم این قرارداد را خواهد گرفت، چرا که مجلس به شدت به این موضوع حساسیت دارد که هیچ شرکت خارجی بدون انتقال تکنولوژی صرفاً در کشور ما دست به تولید ارزان قیمت نزند.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی گفت: طبیعتاً کمیسیون صنایع مجلس مرجع اولیه رسیدگی به این موضوع است و در ادامه باب تحقیق و تفحص نیز درباره قرارداد رنو با دو شرکت سایپا و ایران خودرو باز است

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.