پرش به محتوای اصلی

آنچلوتی: اگر چوب جادو داشتم، شیوه شروع بازی‌مان را تغییر می‌دادم

کد خبر 360651
21

سرمربی آبی‌پوشان ناپل می‌گوید تیمش در بازی با سامپدوریا به مانند دو بازی قبلی شروع خوبی نداشته است.

کارلو آنچلوتی که شاگردانش شب گذشته (یکشنبه) در هفته سوم سری A ایتالیا با نتیجه 3 بر صفر مغلوب میزبان خود، سامپدوریا شدند، پس از این بازی در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «اسکای اسپورت ایتالیا» گفت: ما شروعی به مانند دو بازی قبلی‌مان داشتیم. ما قادر به تغییر اوضاع بودیم، اما این بار در انجام این کار ناموفق بودیم. بار دیگر در نیمه اول نتیجه را با عملکرد بدمان واگذار کردیم به خصوص روی گل اول. ما پس از دریافت گل اول، دچار نگرانی شدیم وبه دردسر افتادیم.

وی افزود: به نظرم نیاز نداریم که تا این حد تغییر کنیم و تنها باید بازی را با تمرکز بیشتری آغاز کنیم. این نوع عملکرد اصلاً قابل قبول نیست. دفاع ما قدرت لازم را نداشت، اما مشکل ما این بود که هافبک‌ها و مهاجمان ما فشار لازم را به بازیکنان حریف نیاورند.

سرمربی آبی‌پوشان ناپل با اشاره به استراحت دادن به مارک هامسیک و خوسه کایخون در این بازی نیز اظهار داشت: اینکه ما در این بازی به مشکل خوردیم، نشان می‌دهد که من تصمیمات اشتباهی گرفتم، اما حقیقت این است در مجموع عملکرد کل تیم خوب نبود.

آنچلوتی در پایان خاطرنشان کرد: در نیمه دوم سعی کردیم به بازی برگردیم. اگر چوب جادو داشتم، مایل بودم شیوه شروع بازی‌مان را تغییر بدهم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.