پرش به محتوای اصلی

آمریکا تا سال 2020 نیروی فضایی تشکیل می دهد

کد خبر 342906
14

آمریکا روز پنجشنبه از طرح تشکیل نیروی فضایی به عنوان شاخه جدید نیروهای نظامی این کشور خبر داد.

به گزارش یورونیوز، مایک پنس معاون رئیس جمهوری ایالات متحده با اعلام این خبر در مقر وزارت دفاع آمریکا اظهار داشت: «وقت آن فرا رسیده است که فصل جدیدی در تاریخ نیروهای نظامی مان رقم بزنیم و خود را برای میدان نبرد بعدی آماده کنیم.»

آقای پنس در جریان سخنرانی خود با اشاره به پیشرفت‌های چین و روسیه در عرصه فضا و تهدیدهای بالقوه این کشورها و همچنین ایران، دیدگاه دونالد ترامپ مبنی بر توسعه فناوری‌های فضایی و نظامی در فضا را ستود.

به این ترتیب نیروی فضایی پس از نیروی زمینی، نیروی هوایی، نیروی دریایی، تفنگداران دریایی و گارد ساحلی ششمین شاخه نیروهای نظامی آمریکا خواهد بود.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا پیش از این گفته بود: «برای دفاع از آمریکا تنها حضور در فضا کافی نخواهد بود بلکه باید بر فضا تسلط داشت.»

هر چند مایک پنس از تشکیل نیروی فضایی آمریکا سخن گفته است اما ایجاد نیروی جدید باید به تصویب کنگره آمریکا برسد. بسیاری از اعضای کنگره و مسئولان عالی رتبه پنتاگون پیش از این از هزینه ایجاد نیروی فضایی ابراز نگرانی کرده بودند. جیمز متیس، وزیر دفاع آمریکا پیش از این در نامه ای به کنگره آمریکا در مورد لزوم تشکیل نیروی فضایی ابراز تردید کرده بود.

به گفته معاون رئیس جمهوری آمریکا ششمین شاخه نیروی نظامی این کشور تا سال ۲۰۲۰ میلادی تشکیل خواهد شد. سال ۲۰۲۰ آخرین سال دوره اول ریاست جمهوری دونالد ترامپ خواهد بود. انتخابات ریاست جمهوری دوره آینده ایالات متحده در ماه نوامبر سال ۲۰۲۰ برگزار خواهد شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.