پرش به محتوای اصلی

آمریکا بانک‌های قبرسی را تهدید به تحریم کرد

کد خبر 292605
70

اداره اوفک آمریکا بانک‌های قبرسی را درصورت عدم حسابرسی دقیق نسبت به سپرده‌گذاری مشتریان روس خود تهدید به تحریم کرد.

آمریکا درحال حاضر بانک‌های قبرسی را که مشتریان روسی نزد آنها حساب دارند را مجبور به حسابرسی گسترده کرده است.

درهمین حال مشتریان روسی باید به بانک‌های قبرسی تاییدیه درآمد و پرداخت‌های مالیاتی را ارائه دهند؛ ضمن اینکه صورتحساب سال گذشته خود را به این بانک‌ها تحویل دهند.

همچنین روس‌ها باید اسناد ملکی، سند مالکیت تجاری و جزئیات توصیف بنگاه اقتصادی خود را به بانک‌های قبرسی ارائه دهند؛ این درحالی است که پیش از این مشتریان روسی برای افتتاح حساب در بانک‌های قبرس فقط نیاز به تحویل گذرنامه و قبض آب و برق … بودند.

بانک‌های قبرسی به مشتریان روسی خود پیشنهاد کردند که یا حساب‌های خود را مسدود کنند و یا اینکه دارایی خود را به بانک تجاری روسیه که بانک فرعی دولتی وی تی بی روسیه است، انتقال دهند.

بر اساس گزارشات، بانک‌های قبرسی قوانین خود را به دلیل تهدیدات اخیر واشنگتن برای روس‌ها سفت و سخت کرده‌اند.

اداره اوفک آمریکا به مقامات قبرسی هشدار داده که بانک‌های این کشور می‌توانند سرنوشت مشابهی شبیه به بانک‌ها لتوانی که در اوایل سال جاری میلادی متوجه آنها شد را تجربه کنند.

در ماه فوریه سال جاری میلادی، مقامات مالی آمریکا بانک ABLV لتوانی را متهم به پولشویی در مقیاس بزرگ و آن را تهدید به تحریم کردند و این موضوع منجر به ضرر تقریبا ۶۰۰ میلیون دلاری آن شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.