پرش به محتوای اصلی

۲۶ بیمار جدید کرونا در کشور شناسایی شد

کد خبر 1010992
۲۶ ابتلای جدید کرونا در کشور شناسایی شد

بنابر اعلام وزارت بهداشت، طی شبانه روز گذشته ۲۶ مبتلای جدید به کرونا در کشور شناسایی شدند و یک بیمار نیز جان خود را از دست داد.

از دیروز تا امروز ۴ مردادماه ۱۴۰۲ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۰ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۶۱۲ هزار و ۹۱۲ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، یک نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست داد و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۶ هزار و ۳۰۸ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۷۲ هزار و ۳۱۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۶ میلیون و ۹۹۳ هزار و ۶۱۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

تاکنون ۶۵ میلیون و ۲۳۷ هزار و ۱۰۲ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۳۲ هزار و ۷۸۱ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۷۳۱ هزار و ۶۲۳ نفر نیز دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۶۰۱ هزار و ۵۰۶ دُز رسید.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.