پرش به محتوای اصلی

آمادگی هلال احمر برای تجهیز مدارس ابتدایی سیستان و بلوچستان به سیستم گرمایشی استاندارد

کد خبر 446691
72

رئیس جمعیت هلال احمر ضمن تسلیت جان باختن تعدادی از دانش آموزان مدرسه ای در زاهدان در حادثه آتش سوزی، از آمادگی این جمعیت برای تجهیز تمام مراکز دبستان و پیش دبستانی سیستان و بلوچستان به سیستم گرمایشی استاندارد خبر داد.

در پی وقوع حادثه آتش سوزی در مدرسه ای در زاهدان، رئیس جمعیت هلال احمر، دبیرکل و خزانه دارکل این جمعیت را مامور کرد تا با حضور در منطقه و بررسی میدانی، ضمن هماهنگی با آموزش و پرورش منطقه و دیگر دستگاه های مسئول استان، مقدمات تجهیز تمام مراکز دبستان و پیش دبستانی فاقد سیستم گرمایشی استاندارد در استان سیستان و بلوچستان را به وسایل و تجهیزات لازم فراهم کنند.

دکتر علی اصغر پیوندی همچنین در پیامی توییتری اعلام کرد: «آتش سوزی در دبستان شهر زاهدان و جان باختن تعدادی از کودکان سرزمین مان دردآور است. جمعیت هلال احمر آمادگی کامل دارد برای پیشگیری از حوادث مشابه با هماهنگی آموزش و پرورش، تمامی مراکز دبستان و پیش دبستانی استان سیستان و بلوچستان را به سیستم گرمایشی استاندارد مجهز کند.

به گزارش ایسنا، لازم به ذکر است پیش از این نیز به دنبال بحران خشکسالی و مشکلات تامین آب شرب در مناطق مختلف سیستان و بلوچستان، جمعیت هلال احمر با هماهنگی وزارت نیرو و مسئولان استان با اجرای طرح «نذر آب» به یاری مردم مناطق محروم استان برای مقابله با بحران تامین آب شرب شتافت. این طرح همچنان ادامه دارد و هماهنگی های اولیه برای توسعه آن نیز انجام شده است.»

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.