پرش به محتوای اصلی

هواشناسی تهران:

آلودگی هوا ادامه دارد و بارش پراکنده در ارتفاعات پیش‌بینی شد

کد خبر 1177140
آلودگی هوابارش پراکنده

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد که سکون جو و افزایش آلودگی هوا تا سه‌شنبه ۱۱ آذرماه ادامه خواهد داشت. طی این مدت، در مناطق پرتردد شهری، انباشت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و الگوهای جوی نشان می‌دهد که آسمان تهران طی پنج روز آینده صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و گاهی با وزش باد همراه می‌شود. با این حال، تا فردا سکون نسبی جو باعث افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش دید افقی می‌شود.

ایسنا گزارش داد که از عصر امروز ۱۰ آذر تا چهارشنبه ۱۲ آذرماه در ارتفاعات و بخش‌های غربی استان، بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود و از عصر سه‌شنبه تا چهارشنبه، وزش باد در برخی مناطق به‌ویژه جنوب و غرب استان افزایش می‌یابد و احتمال وزش باد شدید وجود دارد که به کاهش غلظت آلاینده‌ها کمک می‌کند.

همچنین از چهارشنبه تا جمعه ۱۴ آذرماه روند کاهش نسبی دما به ویژه در ارتفاعات استان انتظار می‌رود.

اداره کل هواشناسی پیش‌بینی کرده است که آسمان تهران فردا کمی ابری، با غبار محلی، گاهی وزش باد ملایم و احتمال بارش خفیف باران خواهد بود و حداقل و حداکثر دما به ترتیب ۸ و ۱۷ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید. روز چهارشنبه نیز صاف تا قسمتی ابری با وزش باد و گاهی وزش باد شدید و دمای بین ۵ تا ۱۵ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی شده است.

هواشناسی تاکید کرده است که صحت پیش‌بینی‌ها در بازه یک هفته حدود ۸۰ درصد است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.