پرش به محتوای اصلی

آلمان: در نشست سازمان ملل به برجام و ایران خواهیم پرداخت

کد خبر 847317
thumb_1200x630_gayko-maas

هایکو ماس وزیر امورخارجه آلمان شامگاه سه شنبه اعلام کرد که در نشست مجمع عمومی سازمان ملل به موضوعاتی مانند ایران، برجام و لیبی خواهیم پرداخت.

به گزارش ایرنا، دفتر خارجی فدرال آلمان در پیام توییتری نوشت: اولین نشست حضوری مجمع عمومی سازمان ملل پس از شیوع ویروس همه گیری کرونا آغاز شد.

هایکو ماس وزیر امورخارجه آلمان نیز گفت: ما به وضعیت افغانستان، تحولات مثبت در لیبی، برجام و ایران خواهیم پرداخت.

ماس در مورد افغانستان گفت: ما به مواضع مشترک در قبال طالبان نیاز داریم. آنچه تا کنون دیده‌ایم از جمله تشکیل دولتی فاقد مشارکت همه اقوام و زنان، نا امیدکننده بوده است.

رهبران جهان صبح سه شنبه (به وقت محلی) زیر سایه محدودیت‌ها و تبعیض‌های کرونایی بصورت حضوری و مجازی در نیویورک گرد هم آمده اند تا در اجلاس سران هفتاد و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل شرکت کنند.

یک سوم رهبران جهان که ویروس کرونا در نتیجه توزیع نابرابر واکسن این بیماری، همچنان در کشورهایشان می‌تازد، از سفر به نیویورک بازمانده‌اند و بصورت ویدئویی در هفتاد و ششمین مجمع عمومی امسال سازمان ملل سخنرانی می‌کنند. از همین رو، موضوع بیماری همه گیر کرونا و تغییرات اقلیمی از جمله محور‌های بحث سیاستمداران در گردهمایی سالانه امسال سازمان ملل است.

البته موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی دیگر مانند افغانستان و یمن نیز از موضوعاتی هستند که در مجمع عمومی امسال سازمان ملل بحث و بررسی خواهند شد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.