پرش به محتوای اصلی

آغاز رایزنی دو حزب حاکم اقلیم کردستان عراق برای تشکیل دولت

جمعه ۱۱ آبان ۱۳۹۷ ۱۲:۲۴
کد خبر 407558
51

دو حزب حاکم اقلیم کردستان عراق رایزنی های خود را برای تشکیل دولت ائتلافی، پس از انتخابات پارلمانی این منطقه آغاز کردند.

به گزارش بازتاب به نقل از رسانه های عراقی، مذاکرات نمایندگان اتحادیه میهنی کردستان عراق و حزب دموکراتیک کردستان عراق برای تشکیل دولت ائتلافی این منطقه آغاز شد.

پس از این نشست «قادر محمد جان» عضو دفتر سیاسی اتحادیه میهنی در کنفرانسی مطبوعاتی اظهار داشت: این حزب دارای جایگاه مهمی در کردستان عراق و عراق است و بخاطر منافع مردم در دولت اقلیم مشارکت می کند.

وی افزود: ضروری است که اتحادیه میهنی و حزب دموکرات دولت قدرتمندی بخاطر منافع مردم تشکیل دهند.

«عارف تیفور» عضو دفتر سیاسی حزب دموکرات کردستان عراق نیز در این کنفرانس مطبوعاتی گفت: ما برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق به اتحادیه میهنی کردستان عراق نیاز داریم.

وی افزود: احزاب کرد عراقی ضروری است در بغداد نیز مواضع مشترک اتخاذ کنند.

این رایزنی ها در حالی آغاز شده است که حملات لفظی جاری میان دو حزب در رسانه ها علیه همدیگر ظرف روزهای اخیر هنوز کاهش پیدا نکرده است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.