پرش به محتوای اصلی

آغاز به کار جشن بزرگ داستان تابستان درمنطقه 21

کد خبر 80590
113

معاون امور اجتماعي و فرهنگي منطقه 21از برگزاري جشن بزرگ “داستان تابستان” در راستاي غني سازي اوقات فراغت و همچنين ارتقاي سطح کيفيت زندگي و تقويت روحيه نشاط و شادابي شهروندان در بوستان نيلوفر اين منطقه خبر داد.
به گزارش  آريا به نقل از روابط عمومي شهرداري منطقه 21، امير جاويد پور معاون امور اجتماعي و فرهنگي اين منطقه با اشاره به اهداف اجراي اين طرح که معرفي الگوي سبک زندگي اسلامي–ايراني، تعظيم شعائر اسلامي و اعياد مذهبي و گسترش فعاليت هاي فرهنگي و مذهبي مرتبط با سيره و آموزه هاي زندگي ائمه معصومين (عليهم السلام)است، گفت : با برنامه ريزي مديريت شهري و مشارکت سراي محلات سيزده گانه و مساجد محوري منطقه21 در ايام تابستان جشنواره هاي فرهنگي، هنري، ورزشي، تفريحي و سلامت-محور در سطح اين منطقه به صورت هفتگي برگزار مي شود.
جاويد پور با تاکيد بر تعميق و نهادينه سازي مولفه هاي شاد زيستن در اسلام و ارتقاي نشاط اجتماعي عموم شهروندان در سطح محلاتسيزده گانهمنطقه21افزود: طي دهه کرامت اين جشنواره با برنامه هاي متنوع و شاد راه اندازي شد و به مناسبت هاي مختلف در سطح منطقه ادامه خواهد داشت.
اجتماعي و فرهنگي منطقه21 به همکاري و مشارکت تنگاتنگ سراي محلات 13گانه با اين معاونت اشاره کرد و گفت:در اين جشنواره از ظرفيت هاي سراي محلات براي خدمت رساني به شهروندان منطقه استفاده مي شود.
جاويد پور در پايان يادآور شد:اميدواريم با برنامه ريزي هاي انجام شده در خصوص اجراي دقيق و پر محتواي اين برنامه ها شاهد برگزاري برنامه اي در شان شهروندان و متناسب با نيازهاي انان باشيم .

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.