پرش به محتوای اصلی

آغاز بارش باران در مناطق سیل‌زده از روز دوشنبه

کد خبر 511536
مناطق سیل‌زده

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی وضعیت جوی استان‌های سیل زده را تشریح کرد.

احد وظیفه در مورد وضعیت جوی مناطق سیل‌زده با بیان اینکه در اسفندماه سال ۹۷، بارش‌های تجمیعی ماهانه در شهرهای گنبد،کلاله،بندرترکمن و.. رکورد زد،اظهارکرد: در شهر مینو دشت در ۲۸اسفندماه سال ۹۷، رکورد بارش جابجا شد بگونه‌ای که ۱۷۱.۵ میلی متر باران بارید. اطلاعات آماری از سال ۹۲ موجود است اما این میزان بارش از سال ۹۲تاکنون نیز کم سابقه است.

وی با بیان اینکه براساس پیش یابی نقشه های هواشناسی برای روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه (5 تا 7 فروردین ماه) در مناطق سیل‌زده استان مازندران و گلستان بارش پیش بینی شده است، گفت: براساس تحلیل نقشه های هواشناسی از اواخر روز دوشنبه بارش به صورت برف در ارتفاعات و باران در سایر نقاط این استان‌ها آغاز می‌شود و تا روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.

وظیفه در پایان اظهارکرد: به نظر می‌رسد بارش در ارتفاعات تا حدود ۴۰میلی متر برسد و در سطح نیز بارش‌ها که عمدتا به صورت باران است به ۱۰الی ۱۵میلی متر برسد.

انتهای پیام

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.