پرش به محتوای اصلی

برخلاف وعده سعودی ها

آرامکو عرضه اولیه سهام را بدلیل تبعات حمله پهبادی به تعویق انداخت

کد خبر 628923
35

غول نفتی عربستان سعودی، آرامکو، اولین عرضه عمومی سهام خود را که مدت‌ها برای آن برنامه‌ریزی شده بود، به علت تاثیر منفی حمله‌های اخیر به تاسیسات نفتی خود به تعویق انداخته است.

 

به گزارش بازتاب به نقل از اسپوتنیک، رسانه‌های جهان امروز گزارش دادند که غول نفتی عربستان سعودی، آرامکو، اولین عرضه عمومی سهام خود را که مدت‌ها برای آن برنامه‌ریزی شده بود، به علت تاثیر منفی حمله‌های اخیر به تاسیسات نفتی خود به تعویق انداخته است.

 

فایننشال تایمز با اشاره به ۳ منبع آگاه، گزارش داد که آغاز ارائه عمومی سهام آرامکو، که بازارها مدت زیادی در انتظار آن هستند، احتمالا چند هفته به تعویق افتاده است، اما لغو نشده است.

 

یکی از منابع به این خبرگزاری گفت که شرکت آرامکو می‌خواهد برای سرمایه‌گذاران مشخص کند که تاثیر حمله‌های اخیر به دو مورد از مهمترین تاسیسات نفتی این شرکت، تا چه حد در درآمدهای ۳ ماهه این شرکت تاثیر داشته است.

 

وال‌استریت ژورنال هم با اشاره به منابع خود گفت: عرضه اولیه سهام آرامکو احتمالا تا دسامبر یا ژانویه به تعویق خواهد افتاد.

 

تا قبل از انتشار این گزارشات انتظار می‌رفت ارائه عمومی سهام آرامکو در اواخر اکتبر انجام شود. طبق خبرهای قبلی قرار بود ۵ درصد از سهام آرامکو برای فروش گذاشته شوند و این باعث ایجاد درآمد ۱۰۰ میلیارد دلاری برای شرکت شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.