پرش به محتوای اصلی

آخرین فیلم علی انصاریان اکران شد

کد خبر 982907
آخرین فیلم علی انصاریان اکران شد

فیلم سینمایی قطع فوری سومین ساخته مریم بحرالعلومی، بهار ۱۴۰۲ راهی اکران می‌شود.

فیلم سینمایی «قطع فوری» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مریم بحرالعلومی که زمستان سال ۹۹ با نقش‌آفرینی بسیار متفاوتی از زنده‌یاد علی انصاریان مقابل دوربین رفت، بهار ۱۴۰۲ به سینماها می‌آید.

فیلمنامه این فیلم مستقل که بر اساس طرحی از مریم بحرالعلومی، به صورت مشترک توسط او و لیلا نیکزاد به نگارش درآمده، قصه‌ای عاشقانه از شبی کرونایی را روایت می‌کند که زمین لرزه‌ای پنج ریشتری، تهران را می‌لرزاند.‌

«قطع فوری» که به تازگی در جشنواره بین‌المللی فیلمسازان زن ترکیه حضور داشت، با استقبال بسیار خوب مخاطبان روبرو شد و مورد توجه شبکه TRT تلویزیون این کشور قرار گرفت.

بازیگران «قطع فوری» عبارتند از سامان صفاری، افسانه کمالی، غزال نظر، علی کیان‌ارثی، محمدرسول صفری، یاسمن ترابی، سادیا جلالی‌پور و روشنک عجمیان، با هنرمندی شقایق فراهانی، سوگل طهماسبی و سیاوش چراغی‌پور، با معرفی الهه منصوریان، سید احمد حسینی، ساسان کریمی و آخرین نقش‌آفرینی جاودانه علی انصاریان.

 مهر

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.