پرش به محتوای اصلی

آخرین خبرها از مطالبات کنکوری ها

کد خبر 1161626
مهاجرانی

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت گفت: تصمیم نهایی درباره تأثیر معدل کنکور بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

همشهری آنلاین: فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت گفت: تصمیم نهایی درباره تأثیر معدل کنکور بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

فاطمه مهاجرانی در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه ۵ شهریور هیئت دولت در پاسخ به مطالبه کنکوری‌ها برای لغو یا مثبت شدن تأثیر معدل در آزمون سراسری گفت: از آنجا که شعار دولت «دولت در کنار مردم» است، باید هفته دولت را به مردم عزیز تبریک گفت، زیرا مالکان واقعی کشور مردم هستند و دولت‌ها خدمتگزاران آن‌ها به شمار می‌آیند.

وی افزود: در ادامه، درباره موضوع تأثیر معدل باید بگویم که این مسئله بسیار گسترده و پیچیده است. این موضوع بارها مورد بحث قرار گرفته و کارهای کارشناسی مفصلی در این زمینه انجام شده است؛ از کمیته‌های تخصصی در وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت و درمان گرفته تا سازمان سنجش و شورای عالی انقلاب فرهنگی.

سخنگوی دولت در خاتمه گفت: این موضوع بسیار طولانی و دارای جنبه‌های مختلف است و موافقان و مخالفان زیادی دارد. در نهایت، تصمیم‌گیری نهایی در این‌باره بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

 

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.