آخرین آمارها از جمعیت بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران صندوق روستاییان و عشایر

    کد خبر :620965

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به اینکه طی ۱۴ سال حدود ۹۶ هزار نفر مستمری‌بگیر داریم گفت: همچنین ۴۷۰ هزار نفر در طول ۱۴ سال عمر صندوق به دلایل مختلف چون فوت و پیوستن به صندوق‌های دیگر ازما جدا شده‌اند.

 

علی شیرکانی در گردهمایی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر که در هتل قلب تهران برگزار شد با بیان اینکه روستا مملو از فرصت‌هایی است که اهمیت بالایی در دستیابی به توسعه دارد گفت: تحقق همه این فرصت ها نیازمند همکاری مستمر تمامی نهادهای مربوط است تا به عنوان یکی از حلقه های زنجیره توانمندسازی عمل کنند.

 

وی افزود: صندوق بیمه اجتماعی به عنوان یکی از حلقه‌های آخر توانمندسازی جمعیت روستایی، وظیفه توانمندسازی بازنشستگان را برعهده دارد و تلاش می کند پس از یک عمر فعالیت جمعیت روستایی از آنها حمایت و دورانی متناسب با شان و کرامتشان فراهم کند.

 

وی به کارکرد صندوق در تبدیل اندوخته‌های خرد به اندوخته‌های هوشمند اشاره کرد و گفت: یکی از مزیت‌های این بیمه این است که می تواند از مهاجرت و فقر در مناطق روستایی جلوگیری کند.

 

شیرکانی با بیان اینکه تا آخر سال ۹۷ آمار بیمه شدگان ما یک میلیون و ۶۲۹ هزار نفر بوده است گفت: از این تعداد یک میلیون و ۳۰ هزار نفر بیمه شده فعال ما هستند. همچنین ۴۷۰ هزار نفر در طول ۱۴ سال عمر صندوق به دلایل مختلف چون فوت و پیوستن به صندوق دیگر ازما جدا شده اند.

 

وی ادامه داد: عمده بیمه شدگان ما از استان‌های آذربایجان شرقی و غربی و خراسان رضوی و کمترین متعلق به البرز، قم و سمنان است.

 

به گزارش ایسنا، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به اینکه طی ۱۴ سال حدود ۹۶ هزار نفر مستمری‌بگیر داریم گفت: اگر تعداد دریافت کنندگان را در نظربگیریم بالغ بر ۲۵۰ هزار نفر از این مستمری استفاده می‌کنند. ۸۲ درصد بیمه شدگان ما مرد و ۱۸ درصد زن هستند و اکثر این زنان سرپرست خانوار بوده و توسط بهزیستی عضو صندوق شده‌اند، در حالی که جمعیت زنان روستایی بالاست و باید برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای افزایش جمعیت این گروه انجام دهیم.

 

شیرکانی با اشاره به اینکه از اردیبهشت ماه امسال تیم جدید مدیریتی صندوق فعالیت خود را شروع کرده است افزود: با توجه به محیط و جامعه هدف خاص صندوق، در نخستین گام تلاش کردیم با تجارب داخل صندوق و بکارگیری جوانان تحصیلکرده اقداماتی را سامان دهیم که بازبینی و طراحی مجدد فرایندها از این جمله است. آیین نامه های مربوطه در دست تدوین است و امیدواریم در آینده نزدیک با همت اعضای صندوق، دولت و مجلس بتوانیم اصلاحاتی را در جهت بهبود و پایداری مالی صندوق انجام دهیم. بازنگری در سبد سرمایه گذاری صندوق و عدم ورود به بنگاه داری از دیگر سیاست‌هاست که به سمت آن حرکت می‌کنیم.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید