پرش به محتوای اصلی

آتش زدن ۳ منزل در نزاع محله ای اندیمشک

کد خبر 260832
45

فرمانده اندیمشک با اشاره به آتش‌سوزی در سه باب منزل مسکونی در اندیمشک گفت: پنج نفر از عوامل درگیری و نزاع محله‌ای بازداشت شدند.

به گزارش ایسنا، محمد عزیزی عنوان کرد: نیروی انتظامی با قدرت با اختلال‌گران نظم و آرامش برابر قانون قاطع برخورد می‌کند.

وی افزود: در یک نزاع محله‌ای در شهر اندیمشک، سه باب منزل مسکونی به آتش کشیده شد که با ورود نیروی انتظامی و آتش‌نشانی از بروز خسارات تا حد امکان جلوگیری به عمل آمد و آتش در لحظات ابتدایی مهار شد.

فرمانده انتظامی اندیمشک با اشاره به آتش‌سوزی سه باب منزل مسکونی و یک خودروی سمند در نزاع محله‌ای در اندیمشک گفت: ۵ نفر از عوامل درگیری و نزاع محله‌ای در اندیمشک بازداشت شده و پرونده در مرحله تحقیقات قرار دارد.

عزیزی با بیان اینکه آرامش در منطقه نزاع پس از ورود نیروی انتظامی به محل برقرار شد، اظهار کرد: خوشبختانه در این نزاع هیچ گونه خسارت جانی به همراه نداشته و آرامش به محل برگشته است.

کوی بهارستان در غرب شهر اندیمشک بالغ بر ۱۰ هزار نفر جمعیت دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.