پرش به محتوای اصلی

۵ نفر از سرنشینان دو خودرو در سیل هرمزگان کشته شدند

کد خبر 767514
کشته-شدن-سرنشینان-دو-خودرو-در-سیل-هرمزگان

معاون عملیات سازمان امدادونجات هلال احمر از کشته شدن ۵ نفر از سرنشینان دو خودرو به دلیل گرفتار شدن در سیل هرمزگان خبر داد.

محمدی، معاون عملیات سازمان امدادونجات هلال احمر در گفت و گو با ایلنا درباره جزییات این حادثه گفت: حوالی ساعت ۱۹دیروز گزارش سیل در یکی از رودخانه های محلی حدفاصل لامرد و پارسیان اعلام شد.

وی ادامه داد: در این حادثه دو خودروی وانت پراید و پژو پارس با مجموعا ۵ سرنشین حین عبور از یک جاده فرعی در سیل گرفتار شدند که متاسفانه همه سرنشینان جان خود را از دست داده‌اند.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر تصریح کرد: امدادگران هلال‌احمر از استان هرمزگان اعزام شده و پیکر همه سرنشینان را انتقال دادند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.