یک شناور در خلیج‌فارس توقیف شد

یکشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۲ ۹:۱۲
یک شناور در خلیج‌فارس توقیف شد

یک شناور حامل بیش از یک میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج‌فارس ازسوی فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توقیف شد.

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: یک شناور حامل یک میلیون و ۴۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط این نیرو در آب‌های خلیج‌فارس توقیف شد.
سردار رمضان زیرراهی اظهار کرد: تامین امنیت خلیج فارس در شاخص‌های مختلف یکی از مهمترین ماموریت‌های نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

وی افزود: برای تامین این امنیت، همکاری و هماهنگی‌های مناسبی با سایر رده‌های نظامی و انتظامی داریم که در موضوع مقابله با قاچاق‌ این نوع همکاری برجسته است.

فرمانده منطقه دوم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: رصد شبانه‌روزی خلیج فارس با استفاده از تجهیزات مدرن و پیشرفته، سبب شد که یک شناور حامل یک میلیون و ۴۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق توسط رزمندگان منطقه دوم نیروی دریایی سپاه توقیف شود.

زیرراهی با اعلام این که مقصد این شناور خارجی یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس بود یادآور شد: با هماهنگی سازمان قضائی دستور توقیف شناور یاد شده صادر و سوخت گازوئیل قاچاق کشف شده به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه بوشهر تحویل داده شد.

 ایرنا

دیدگاه‌ها 0

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.