پرش به محتوای اصلی

هشدار روزنامه قطری نسبت به داور بازی پرسپولیس – السد!

کد خبر 380638
37

یک روزنامه قطری به بازیکنان تیم السد نسبت به داور بازی با پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا هشدار داد.

به گزارش مهر، طبق اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا «کریشانتا دیلان پریرا» از سریلانکا داور بازی رفت پرسپولیس و السد قطر در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا خواهد بود. این داور بازی برگشت مرحله گروهی دو تیم را هم در تهران سوت زده بود.

روزنامه «الرایه» قطر با هشدار به بازیکنان و اعضای تیم السد نسبت به این داور نوشت: «الرایه از السد و بازیکنانش می خواهد که مراقب داور سریلانکایی باشد که بازی رفت مرحله گروهی در تهران را سوت زد و با تصمیمات معکوس خود باعث شکست السد شد.

این داور از اخراج سیدجلال حسینی کاپیتان پرسپولیس در آن مسابقه چشم پوشی کرد و کارت زرد دوم را باوجود خطای هند عمدی به این بازیکن نداد. جلال در نیمه اول بازی کارت گرفته بود و نه تنها در نیمه دوم اخراج نشد بلکه تصمیمات اشتباه زیادی درباره بازیکنان السد گرفته شد. این داور با قضاوت خود به بازیکنان پرسپولیس این فرصت را داد که خشن بازی کنند و حتی گل صحیح السد را مردود اعلام کرد.»

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.