پرش به محتوای اصلی

مرد شیاد بعد از دوستی با زن جوان، با تهدید چاقو طلاهایش را برد

کد خبر 762693
مرد-شیاد-بعد-از-دوستی-با-زن-جوان،-با-تهدید-چاقو-طلاهایش-را-برد

چندی پیش زن جوانی به پلیس رفت و از سرقت پول و طلاهایش خبر داد و گفت: مدتی قبل از همسرم طلاق گرفتم و تنها زندگی می‌کردم از آنجا که زمان زیادی در شبکه‌های اجتماعی و اینستاگرام وقت می‌گذراندم با مردی آشنا شدم، بعد از چند روز او از من خواست تا بیشتر با هم آشنا شویم و کم‌کم به من ابراز علاقه کرد.

به گزارش ایرانا او گفت: از آنجا که اعتمادم را جلب کرده بود با او دوست شدم و چند باری هم یکدیگر را ملاقات کردیم. این مرد که امیر نام داشت به من پیشنهاد ازدواج داد. من هم که تصور می‌کردم او قصد ازدواج دارد، ارتباطم را با او بیشتر کردم و حتی چندین عکس هم با او گرفتم.

زن جوان ادامه داد: ارتباط ما هر روز صمیمی‌تر می‌شد تا اینکه یک روز امیر را به خانه‌ام دعوت کردم تا درباره ازدواج بیشتر باهم صحبت کنیم، اما زمانی که او وارد خانه‌ام شد ناگهان با تهدید چاقو، طلا و پول‌های باارزشی را که داشتم، سرقت کرد. امیر تهدید کرد که اگر از این ماجرا حرفی به کسی بزنم یا به پلیس شکایت کنم عکس‌هایی را که در این مدت باهم گرفته‌ایم، در فضای مجازی منتشر خواهد کرد. در حالی که بشدت شوکه شده بودم او به من گفت که این شگردش است و تا کنون از چندین زن و دختر با این شیوه سرقت و اخاذی کرده است.

در حالی که زن جوان عکس و مشخصات متهم را به پلیس می‌داد خواهان دستگیری و مجازات او شد. بدین ترتیب با شکایت زن جوان، به دستور بازپرس دادسرای ویژه سرقت، تحقیقات برای دستگیری مرد جوان و شناسایی قربانیان احتمالی او ادامه دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.