پرش به محتوای اصلی

دومین نشست گفتگوی امنیت منطقه ای فردا در تهران

کد خبر 662012
دومین-نشست-گفتگوی-امنیت-منطقه-ای-فردا-در-تهران

دومین نشست گفتگوی امنیت منطقه ای فردا در تهران برگزار می شود.

 

دومین نشست گفتگوی امنیت منطقه ای با حضور دبیران و مشاوران امنیت ملی و مقامات عالی امنیتی کشورهای ایران، روسیه، چین، هند، افغانستان، تاجیکستان و ازبکستان روز چهارشنبه ۲۷ آذر ماه در تهران برگزار می شود.

 

نشست یک روزه امسال که با ابتکار و میزبانی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود؛ بر موضوع افغانستان و مبارزه همه جانبه با اشکال مختلف تروریسم در این کشور تمرکز دارد.

 

در حاشیه این نشست دیدار و گفتگوی دوجانبه دبیران و مشاوران امنیت ملی کشورهای حاضر در نشست نیز برگزار خواهد شد.

 

به گزارش فارس،اولین نشست گفتگوی امنیت منطقه ای در مهرماه سال گذشته و با حضور کشورهای ایران، روسیه، چین، هندوافغانستان با موضوع افزایش هماهنگی میان کشورهای منطقه در برابر تروریسم تکفیری برگزار گردید‌.

 

در نشست سال جاری کشورهای تاجیکستان و ازبکستان نیز که همسایه افغانستان هستند حضور خواهند داشت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.