پرش به محتوای اصلی

تردد خودروهای منطقه آزاد با پلاک قدیم ممنوع است

کد خبر 750614
تردد-خودروهای-منطقه-آزاد-با-پلاک-قدیم-ممنوع-است

سرهنگ” امیر طالبی” اظهار داشت: طرح تعویض پلاک خودروهای منطقه آزاد به پلاک با فرمت ملی از مهر ماه سال گذشته ابلاغ شد و فرصت کافی در اختیار مالکان این قبیل خودروها برای تعویض پلاک قرار گرفت.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه فرصت تعویض پلاک خودروهای منطقه آزاد به پلاک با فرمت ملی به دلیل شرایط همه‌گیری ویروس کرونا چندین نوبت نیز تمدید شد، افزود: آخرین نوبت پایان مهلت تعویض پلاک خودروهای منطقه آزاد انزلی 31 شهریورماه در نظر گرفته شد.

به گزارش ایلنا، وی بیان داشت: با اتمام این زمان از اول مهر ماه، برابر ماده 2 آیین‌نامه راهنمایی و رانندگی خودروهای پلاک قدیمی منطقه آزاد انزلی به عنوان پلاک غیرمجاز شناخته شده و اجازه عبور و مرور در معابر استان را ندارند و پلیس از تردد آنها جلوگیری خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان گفت: مالکان خودروهای پلاک قدیم با وجود اتمام زمان در نظر گرفته شده برای تعویض پلاک، همچنان قادر به تعویض پلاک خودرو هستند اما با توجه به تصریح قانون در خصوص عدم تردد پلاک‌های غیرمجاز در معابر عمومی، این قبیل خودروها از اول مهرماه برای پیگیری امور مربوط به تعویض پلاک باید توسط خودروبر حمل شوند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.