پرش به محتوای اصلی

بحرین اولین ماهواره خود را به فضا پرتاب کرد/ فیلم

شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ ۱۲:۱۴

«المنذر» نخستین ماهواره بحرین است که ادعا شده است به‌طور کامل در این کشور طراحی و توسعه یافته و با هدف بومی‌سازی فناوری‌های فضایی و ارتقای توانمندی‌های بحرین در این حوزه به فضا ارسال شده است.

ماهواره «المنذر»، نخستین ماهواره بحرینی که به‌طور کامل در این کشور طراحی و توسعه یافته، با موشک فالکون ۹ از پایگاه وندنبرگ آمریکا به فضا پرتاب شد.

سازمان ملی علوم فضایی بحرین اعلام کرد که این ماهواره با تلاش متخصصان بحرینی ساخته شده و گامی مهم در مسیر نوآوری و اکتشافات فضایی این کشور محسوب می‌شود.

به گزارش دانشجو، «المنذر» نخستین ماهواره در منطقه است که از هوش مصنوعی برای تحلیل تصاویر فضایی بهره می‌برد. همچنین، پیش از پرتاب تحت آزمایش‌های سخت‌گیرانه‌ای قرار گرفته تا عملکرد آن در شرایط دشوار فضا تضمین شود.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.