پرش به محتوای اصلی

برگزاری سومین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت با حضور بیش از 138 شرکت

چهارشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۷ ۲۰:۰۰
محمد جواد ایروانیe

دکتر محمد جواد ایروانی از برگزاری سومین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت با حضور بیش از ۱۳۸ شرکت خبر داد .

رئیس شورای سیاستگذاری جایزه ملی تعالی و پیشرفت در این باره افزود :رسیدن به پیشرفت مستلزم بهره گیری از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات کشور است و برای متعالی کردن این ظرفیت‌ها، بهره وری یک رویکرد راهبردی است که لازم است در درون شرکتها و تمامی دستگاههای اجرایی نهادینه شود. جایزه ملی تعالی و پیشرفت با برخورداری از شبکه ای از ارزیابان حرفه ای، سعی دارد با بهره‌گیری از مدل های نوین و علمی، شرکتها را در این جهت همراهی کند.
وی همچنین اظهار داشت:کشور در چهل سال گذشته زیرساختها و ظرفیت‌های فراوانی را ایجاد کرده است. فعال شدن کامل این ظرفیت‌ها و شناخت برخی خلاءهای احتمالی در زنجیره های ارزش موجب می شود کشور از توانمندی لازم برای مقابله با چالش های مختلف توانمند گردد و این همان پیام اقتصاد مقاومتی است.
همه در این مسیر مسئولیت دارند. بخش خصوصی، بخش عمومی غیردولتی، نهادهای مردمی و دولت باید مکمل هم باشند، جایزه ملی تعالی و پیشرفت نیز در این مسیر با کمک به مجموعه های مختلف زمینه ارتقای بهره‌وری را فراهم خواهد کرد.
لازم به توضیح است سومین دوره جایزه ملی تعالی و پیشرفت مورخه 97/12/12 در مجتمع فرهنگی-آموزشی آدینه با حضور بیش از 600 مدعو از مدیران سازمان‌ها و بنگاه‌های اقتصادی کشور برگزار می‌گردد.

برای مشاهده پوستر سومین دوره اینجا را کلیک کنید .

 

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.