رژیم «پرچرب» را با این خوراکی اصلاح کنید

    کد خبر :664951

براساس یک مطالعه منتشر شده، کافئین ممکن است برخی از تأثیرات منفی رژیم غذایی پر چربی را کاهش دهد و باعث کاهش ذخیره چربی‌ها در سلول‌های چربی و محدود کردن افزایش وزن و تولید تری گلیسیرید شود.

 

براساس یک مطالعه منتشر شده، کافئین ممکن است برخی از تأثیرات منفی رژیم غذایی پر چربی را کاهش دهد و باعث کاهش ذخیره چربی‌ها در سلول‌های چربی و محدود کردن افزایش وزن و تولید تری گلیسیرید شود.

 

وب سایت دانشگاه ایلینویز (UI) این هفته با انتشار این خبر توضیح داد: به مدت چهار هفته، موش‌های صحرایی در این مطالعه رژیم غذایی مصرف کردند که حاوی ۴۰ درصد چربی ، ۴۵ درصد کربوهیدرات و ۱۵ درصد پروتئین بود. آنها همچنین یکی از اشکال کافئین را به مقدار معادل انسانی که روزانه چهار فنجان قهوه می‌نوشد، مصرف کردند.

 

محققان این پژوهش مطالعات کشت سلولی را انجام دادند که در آن سلول‌های چربی را از موش گرفته تا کافئین مصنوعی یا عصاره کافئین یا قهوه ماتین در معرض آن قرار دادند و دریافتند که بدون توجه به منبع آن، کافئین تجمع لیپیدها در سلولهای چربی را ۲۰ تا ۴۱ درصد کاهش می دهد.

 

به طور خاص، موش‌هایی که کافئین استخراج شده از چای ماته را مصرف می‌کردند، ۱۶ درصد وزن کمتری به دست آوردند و ۲۲ درصد چربی بدن را نسبت به موش‌هایی که چای مات کافئین مصرف نکرده‌اند جلوتر بودند.

 

محققان همچنین چندین ژن مرتبط با چاقی و متابولیسم چرب ، از جمله ژن اسید چرب سنتاز (Fasn) – یک ترکیب آنزیمی که در سنتز اسیدهای چرب از گلوکز و ژن لیپوپروتئین لیپاز (Lpl) نقش دارد را ردیابی کردند و دریافتند، میزان چربی کبد دست کم 37 درصد کاهش یافته است.

 

چای مات یک نوشیدنی گیاهی سرشار از فیتوشیمیایی‌ها، فلاونوئیدها و اسیدهای آمینه است که به عنوان یک محرک توسط مردم در کشورهای جنوب شرقی آمریکای لاتین مصرف می‌شود.

 

Yerba Mate (یربا ماته) نوشیدنی سنتی آمریکایی است؛ گفته می‌شود که این چای “انرژی قهوه، سلامتی چای و خوشحالی شکلات” را در یک نوشیدنی ارائه می‌دهد.

 

این مطالعه در مجله مواد غذایی کاربردی منتشر شد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید