پرش به محتوای اصلی

مسکو: تهدید آمریکا به عدم صدور ویزا، تلاش برای باج‌خواهی است

دوشنبه ۱ مهر ۱۳۹۸ ۱۹:۴۳
95

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل با اشاره به رفتار خصمانه واشنگتن در قبال ایران تصریح کرد: تهدید آمریکا به عدم صدور ویزا، تلاش برای باج‌خواهی است.

به گزارش بازتاب به نقل از اسپوتنیک، واسیلی نبنزیا نماینده دائم روسیه در سازمان ملل از فشار و شانتاژ آمریکا و تهدید به عدم صدور روادید برای مقامات ایران و سایر کشورهایی که به مجمع عمومی سازمان ملل متحد مراجعه می کنند، خبر داد.

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل در این خصوص گفت: تهدید به عدم صدور روادید برای سران کشورهایی که برای شرکت در یک نشست سطح بالا آمده اند، تلاشی برای تحت فشار قرار دادن و باج خواهی از آنها است.

نماینده دائم روسیه همچنین اقدامات آمریکا علیه ایرانیان را بی ارزش خواند.

وی در ادامه گفت: نحوه عملکرد کشور میزبان در رابطه با برخی از کشورهای عضو، مطمئناً شایسته کشوری مانند ایالات متحده نیست. آنها محدودیت های پوچ تحمیل می کنند.

این در حالیست که آمریکا برای چند عضو هیئت همراه حسن روحانی رئیس جمهوری ایران در مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک روادید صادر نکرده است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.