پرش به محتوای اصلی

کشته و زخمی شدن 5 سرباز سپاه زرند در برخورد خودرو با کوه

یکشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۷ ۱۰:۱۰
13

فرمانده پلیس راه شمال استان کرمان با اشاره به تلفات جاده‌ای استان در سال‌های اخیر گفت: می‌دانیم مشکل و راهکار چیست اما متأسفانه توان و امکاناتی که داریم پاسخگوی لازم برای حل این مشکلات نیست.

به گزارش ایسنا، سرهنگ «یوسف نجفی» امروز ۱۷ تیرماه در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان کرمان با بیان این‌که مشکل ما، ساختار نیروی انسانی در پاسگاه‌های پلیس راه است اما سیاست دولت و ستاد کل نیروهای مسلح بر این است که به نیروهای این مجموعه اضافه نشود، افزود: هم‌اکنون بخش زیادی از پاسگاه‌ها در کانکس هستند و با امکانات خیلی کم کار می‌کنند.

نجفی تصریح کرد: به ازای هر ۱۵۰ کیلومتر یک تیم گشتی پلیس راه داریم که با این امکانات چقدر می‌توانیم کار کنیم؟ و حتماً نیاز به تقویت داریم.

وی تصریح کرد: از یک سال قبل درخواست دوربین کنترل سرعت داده‌ایم و پیشنهاد توسعه گشت نامحسوس را دادیم که در این راستا به خودروهای گشت نامحسوس نیاز داریم.

فرمانده پلیس راه شمال استان کرمان اظهار کرد: می‌دانیم مشکل و راهکار چیست اما توانی که داریم پاسخگو نیست.

وی با اشاره به تصادفات فوتی چند روز اخیر در کرمان یادآور شد: ۵ سرباز مربوط به سپاه زرند برای کلاس به کرمان می‌آمدند که سرعت بالا موجب انحراف خودروی آن‌ها از جاده و برخورد با نیوجرسی و دیواره کوه و فوت سه نفر شده که دو نفر دیگر نیز حال مساعدی ندارند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.