پرش به محتوای اصلی

پلیس: با مزاحمان نوامیس، برخورد جدی می‌شود

جمعه ۸ تیر ۱۳۹۷ ۱۰:۱۱
13

رییس پلیس تهران بزرگ گفت: همه تفرجگاه‌های تهران زیر ذره بین پلیس است و ماموران به شدت با مزاحمان نوامیس و خرده فروشان مواد مخدر برخورد می‌کند.

سردار حسین رحیمی، رییس پلیس تهران بزرگ گفت: همزمان با آغار فصل تابستان و حضور شهروندان در بوستان‌ها و تفرجگاه‌های شهر تهران پلیس طرح ویژه‌ای را برای حفظ آرامش خانواده‌ها در دستور کار قرار داده است.

وی برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و مزاحمین نوامیس و جمع آوری معتادان متجاهر را اولویت مهم در اجرای طرح ویژه امنیت پارک‌ها از سوی ماموران پلیس اعلام کرد و افزود: پاکسازی محیط‌های تفرجگاهی از وجود معتادان متجاهر، اصلی‌ترین خواسته و دغدغه شهروندان تهرانی است.

رییس پلیس تهران بزرگ تصریح کرد: پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی تهران بزرگ هر هفته طرح‌های موسوم به طرح رعد را با محوریت کلانتری‌ها در سطح محلات برگزار می‌کند و هدف از اجرای این طرح‌ها رصد متهمان سابقه دار و دستگیری سارقان و مالخران است.

وی با اعلام اینکه با راه اندازی قرارگاه مبارزه با سرقت شاهد کاهش میزان سرقت از ابتدای سال تا کنون بوده ایم، بیان کرد: برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و نیز مزاحمان نوامیس از اولویت‌های این طرح است که با بهره گیری از ظرفیت‌های محلی اجرا خواهد شد.

رحیمی بر پیشگیری مشارکت محوری از وقوع جرایم در محلات تاکید کرد و گفت: پیشگیری مشارکت محوری از وقوع جرایم در محلات در دستور کار پلیس است و امیدواریم با همکاری خیرین امنیت ساز شاهد افزایش میزان امنیت در سطح محله‌ها و با مشارکت شهروندان باشیم.

به گزارش مهر:وی در پایان توضیح داد: در برقراری امنیت، نهاد‌های محلی در انعکاس دغدغه‌ها و نیز یاری رساندن به پلیس در اجرای طرح‌های انتظامی نقش مهمی را ایفا می‌کنند و در طرح‌های انتظامی، کلانتری‌ها قبل از هر اقدام، از طریق معاونت اجتماعی خود، در جریان دغدغه‌ها و مطالبات شهروندان از طریق نظرسنجی قرار می‌گیرند و پس از جمع بندی و بررسی‌های کارشناسی و هماهنگی‌های قضایی، واحد‌های عملیاتی این طرح را به اجرا می‌گذارند و متعاقب آن بازخورد‌ها مورد رصد قرار خواهند گرفت.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.