پرش به محتوای اصلی

عراقچی: تمام کشورهای شانگهای تجاوز آمریکا را محکوم کردند

عباس+عراقچی+محسن+نقوی+ایران+پاکستان (1)

سیدعباس عراقچی در حاشیه نشست شانگهای اعلام کرد که تمام کشورهای شانگهای تجاوز آمریکا را به‌صراحت محکوم کرده‌اند.

به گزارش تسنیم؛ سید عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در حاشیه نشست شانگهای اعلام کرد: دیدارها تاکنون با پاکستان و روسیه بود و حالا با کشورهایی که در سازمان شانگهای حضور دارند، با عموم آن‌ها مواضع مشترکی داریم.

عراقچی افزود: همه این کشورها تجاوز آمریکا، اقدامات یک‌جانبه و غیرقانونی این کشور، نقض حقوق بین‌الملل و استفاده غیرقانونی از زور را به‌صراحت محکوم کرده‌اند و به دنبال یافتن راه‌حلی برای مقابله با این روند هستند.

وزیر خارجه ایران اظهار داشت: همان‌طور که در نطق امروز هم گفتم، این بلایی است که اگر جامعه بین‌المللی آن را محکوم نکند و با آن برخورد نکند، دیر یا زود گریبان همه را خواهد گرفت. این احساس و نگرانی در میان همه این کشورها وجود دارد. در گفت‌وگوهایی که داشتیم نیز مطمئن شدیم که در این زمینه اتفاق‌نظر و همسویی قابل توجهی وجود دارد و درباره آن تبادل نظر شد.

وی در ادامه گفت: همچنین درباره مسائل دوجانبه و تحولات منطقه‌ای نیز گفت‌وگو کردیم. اکنون موضوع تجاوزات آمریکا از مهم‌ترین مسائل مورد بحث است و در شرایط کنونی، ایران به یکی از محورهای اصلی توجه و گفت‌وگو در سطح جهان تبدیل شده است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.