پرش به محتوای اصلی

واکنش تند شورای عالی انقلاب فرهنگی به حواشی دو استقامت کیش

یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ ۱۷:۰۶
شورای عالی انقلاب فرهنگی

دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی در پی حواشی به‌وجودآمده در مسابقات دو استقامت جزیره کیش، با صدور پیامی رسمی این رویداد را «قبح‌شکنانه و سازمان‌یافته» خواند و خواستار برخورد جدی با عاملان آن شد.

در این پیام آمده است که برخی جریان‌های هماهنگ و هدفمند تلاش دارند با سوءاستفاده از برنامه‌های عمومی و نشاط‌آفرین، اقداماتی هنجارشکن و مخل امنیت اخلاقی جامعه را ترویج کنند و مسابقه اخیر در کیش نیز یکی از نمونه‌های این اقدامات است.

دبیرخانه شورا ضمن تأکید بر لزوم گسترش برنامه‌های سالم و مفرح برای کودکان، نوجوانان، جوانان و خانواده‌ها، اعلام کرد که رعایت قوانین و ارزش‌های اخلاقی در اجرای چنین برنامه‌هایی ضروری است. این نهاد همچنین جریان‌هایی را که به گفته شورا «با حمایت خارجی در مسیر تخریب ارزش‌ها فعالیت می‌کنند» محکوم کرد.

در ادامه، شورای عالی انقلاب فرهنگی از نهادهای امنیتی و قضایی خواست با شناسایی و برخورد قاطع با گروه‌های سازمان‌یافته مانع تکرار چنین حوادثی شوند. دستگاه‌های فرهنگی نیز موظف شده‌اند برنامه‌های شاد، فاخر و متناسب با شئون جامعه ایرانی طراحی و اجرا کنند.

دبیرخانه شورا در پایان تأکید کرد که این نهاد به انجام وظایف قانونی خود در این زمینه ادامه خواهد داد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.