پرش به محتوای اصلی

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری پیامکی حجاب

کد خبر 1109468
پلیس فتا کلاهبرداری پیامکی حجاب

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا فراجا اعلام کرد: «پیام‌های الزام به رعایت شئونات، حاوی لینک نیستند و هر گاه فرد از طریق لینک ارسال‌شده به درگاه بانکی ارجاع داده شد، قطعاً یک کلاهبرداری اینترنتی رخ داده است.»

بازتاب_سرهنگ پاشایی، رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا فراجا، در یک برنامه رادیویی با هشدار نسبت به کلاهبرداری‌های اینترنتی گفت: یکی از ترفند‌های مجرمان سایبری این است که برای دسترسی به اطلاعات مردم از شیوه‌های مختلف استفاده می‌کنند. اگر قرار باشد یک سازمان دولتی پیامکی به مردم بدهد قطعاً از طریق پیامک متنی و با سرشماره و متن مشخص این کار را انجام می‌دهد.

وی با اشاره به پیام‌هایی با محتوای توهین‌آمیز و مغایر با شئونات اسلامی در شبکه‌های اجتماعی افزود: همواره برخی نهاد‌ها و سازمان‌ها شبکه اجتماعی را رصد می‌کنند و احتمال دارد پیامی مبنی بر عدم رعایت شئونات اسلامی به کاربر داده شود؛ اما باید توجه داشت اگر لینکی در آن پیوست باشد به‌هیچ‌عنوان مورد تأیید نیست، زیرا پیام‌های الزام به رعایت حاوی لینک نیستند.

رییس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا فراجا در خاتمه تاکید کرد: هر گاه در پیام‌ها لینک ارسال و در نهایت نیز به درگاه بانکی ارجاع شد، قطعاً یک کلاهبرداری اینترنتی رخ‌داده و فرد می‌تواند از طریق شماره‌تلفن ۰۹۶۳۸۰ در این باره تحقیقات لازم را به عمل آورد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.