پرش به محتوای اصلی

رقم واقعی قرارداد شیخ دیاباته با استقلال

کد خبر 685965
رقم-واقعی-قرارداد-شیخ-دیاباته-با-استقلال

شیخ دیاباته مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران پیش از ترک ایران برای مرخصی چند روزه، حدود ۱۲۸ هزار درهم از باشگاه استقلال دریافت کرد که با در نظر گرفتن افزایش نرخ دلار در روز‌های اخیر، مبلغی حدود ۳۶ هزار دلار می‌شود.

در حالی که گفته می‌شد مبلغ قرارداد دیاباته با استقلال برای یک فصل، بدون احتساب مزایا حدود ۴۳۵ هزار دلار است، یکی از مدیران باشگاه استقلال با تکذیب این خبر اعلام کرد که قرارداد مهاجم این تیم کمتر از مبلغی است که در رسانه‌ها اعلام شده و دریافتی ستاره آفریقایی استقلال برای یک فصل نزدیک به ۳۵۰ هزار دلار است.

به گزارش تابناک،با در نظر گرفتن توانایی‌های شیخ دیاباته و عملکرد درخشانش در فصل جاری و همچنین به یاد آوردن بازیکنان خارجی بی کیفیتی که با مبالغی سرسام آور برای مدتی در تیم‌های ایرانی حضور یافتند و نتوانستد انتظارات را برآورده کنند، می‌توان گفت استقلال در نقل و انتقالات تابستانی خرید مقرون به صرفه‌ای انجام داده است البته اگر تعهدات را به موقع انجام دهد و این گلزن حرفه ای را تا آخر قرارداد حفظ کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.