راههای پیشگیری و درمان بیماری ویروسی جدید
علی اسداللهی امین، عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه طبیب شبکه سوم سیما پیرامون بیماری ویروسی که این روزها شایع شده اظهار داشت: این بیماری عفونی به صورت اسهال، احساس دفع، نفخ و دلپیچه خود را نشان می دهد، لبنیات، فست فودها، غذاهای چرب، لوبیا، کلم، هلو، گلابی و کافئین در دوره بیماری به هیچ عنوان نباید مصرف شود، ضمن این که مصرف پوره سیب زمینی، بیسکوییت و نان ها در زمان بیماری توصیه می شود.
وی در خصوص راه درمان این بیماری ویروسی اظهارداشت: کم آبی ناشی از اسهال می تواند در کودکان خطرناک باشد که برای درمان آن می توان از محلول آب جوشیده سردشده و نصف قاشق مرباخوری شکر و یک چهارم قاشق چای خوری نمک استفاده کرد که می تواند خستگی و کمبود آب بدن را جبران کند، همچنین بیماران در صورت تب شدید و یا طولانی شدن مدت بیماری باید به پزشک مراجعه کنند، ضمن این که تاکید می شود برای درمان به هیچ عنوان از آنتی بیوتیک استفاده نکنند.
این پزشک متخصص درخصوص پیشگیری از این بیماری اعلام کرد: ضدعفونی دقیق میوه و سبزیجات، شستن دست با آب و صابون و ضدعفونی کردن سرویس بهداشتی از راه های پیشگیری از این بیماری محسوب می شوند.