بهترین زمان برای اضافه کردن نمک به غذا
خیلی از افراد نمک را در ابتدای پخت به مواد غذایی اضافه میکنند که کار نادرستی است. پس بهترین زمان برای اضافه کردن نمک به غذا چه زمانی است؟
نمک یکی از چاشنیهای پرمصرف دنیاست که در بیشتر غذاها استفاده میشود. نمکی که باید تمام افراد به جز افراد دچار پرکاری تیروئید استفاده کنند نمک یددار تصفیه شده است. چراکه افراد باید برای تامین ید روزانه خود حتما از نمک یددار تصفیه شده استفاده کنند.
خیلی از افراد نمک را در ابتدای پخت به مواد غذایی اضافه میکنند که کار نادرستی است. باید توجه داشت از آنجا که ید به سادگی از نمک متصاعد میشود لازم است که نمک ۱۰ دقیقه قبل از سرو غذا به غذا اضافه شود تا مدت کمتری در معرض حرارت قرار گیرد و ید آن از بین نرود.
به گزارش همشهری آنلاین، همچنین باید توجه داشت که نمک یددار باید برای حفظ ید در ظروف دربسته تیره رنگ مثل ظروف چوبی و پلاستیکی و به دور از نور آفتاب، حرارت و رطوبت نگهداری شود.