اولین تبلت HTC با نام اچتیسی A100 معرفی شد
کمپانی اچتیسی در مقطعی از زمان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان اسمارتفون در صنعت بهشمار میرفت. با اینحال این شرکت تایوانی طی سالیان اخیر جایگاه خود را از دست داده است. در واقع میتوان اعلام کرد که این شرکت در جایگاهی مشابه با الجی یا حتی بدتر از آن قرار داشت.
«بازتاب»؛ مهتاب جهاندار–به هرحال الجی سبد محصولات پرچمدار و میانرده خود را حفظ کرد و حتی به ارزیابی برخی نوآوریهای خاص پرداخت. در عینحال شرکت اچتیسی تعداد اسمارتفونهای جدید خود را به میزان چشمگیری کاهش داده است. این کمپانی در شرایط خطرناک قرار گرفته است؛ اما علائم بهبود جزئی اوضاع بالاخره در حال آشکار شدن هستند. اخیرا این تولیدکننده تایوانی روی اسمارتفونهای میانرده تمرکز نموده است؛ اما اکنون کمپانی از یک محصول جدید با نام اچتیسی A100 برای علاقهمندان به تبلت رونمایی کرده است. تبلت جدید اچتیسی طی ماه گذشته در Google Play Console رویت شد. اکنون این دستگاه تحتعنوان اچتیسی A100 بهطور رسمی در بازار روسیه رونمایی شده است. این تبلت از مشخصاتی میانرده برخوردار بوده و با برچسب قیمتی ارزانتر از 300 دلار در دسترس مشتریان قرار میگیرد.
اچتیسی A100 مجهز به یک نمایشگر 10.1 اینچی IPS LCD با رزولوشن 1920 در 1200 پیکسل است. این نمایشگر توسط یک قاب آلومینیومی با زوایای خمیده احاطه شده است. حواشی اطراف نمایشگر کاملا مشهود هستند و باریکترین نمونه در بازار بهشمار نمیروند. با اینحال میتوان اعلام کرد که اچتیسی با بهکارگیری این پنل دست به کاری بزرگ زده است. اگر از طرفداران نمایشگرهایی با حواشی متقارن در تمامی جهات هستید؛ در اینصورت تبلت جدید اچتیسی محصولی مناسب برای شما قلمداد میشود. همچنین بایستی خاطرنشان کرد که دسترسی به نمایشگری با رزولوشن فول اچدی پلاس روی یک تبلت بسیار مطلوب است؛ حتی اگر این دستگاه بر مقوله تولیدات میانرده تمرکز نموده باشد.
توان پردازشی اچتیسی A100 از طریق تراشه UNISOC Tiger T618 تامین میشود. موفقیت شرکت Unisoc در زمینه جذب یک شریک صنعتی جدید تحولی بسیار چشمگیر بهنظر میرسد. اخیرا شاهد قدرت گرفتن تولیدکنندگان چینی تراشه و نفوذ هرچه بیشتر آنها در بازار هستیم. از جنبه مشخصات نیز بایستی خاطرنشان کرد که این تراشه 12 نانومتری مجهز به یک پردازنده 8 هستهای شامل 2 هسته ARM Cortex-A75 با فرکانس پردازشی 2.0 گیگاهرتز و 6 هسته کورتکس A55 با فرکانس 2.0 گیگاهرتز است.
پردازنده گرافیکی تراشه نیز از نوع Mali G52 MP2 است. پردازنده تبلت توسط 8 گیگابایت حافظه رم LPDDR3 و 128 گیگابایت حافظهداخلی حمایت میشود. به لطف وجود درگاه کارت حافظه میکرو اسدی، کاربران در صورت نیاز به حافظه بیشتر قادر به ارتقاء فضای ذخیرهسازی تبلت تا سقف 256 گیگابایت خواهند بود. البته بایستی بهخاطر داشت که خشاب مخصوص سیمکارت ماهیت هیبریدی داشته و استفاده از کارت حافظه موجب اشغال شدن یکی از جایگاههای نصب سیمکارت خواهد شد.
اچتیسی A100 مجهز به پیکرهبندی دوربین پشتی دوگانه است. بهکارگیری این مشخصه در تبلتهای پایینرده بازار تا حدودی نامتعارف است. این ماژول از دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی و حسگر ثانویه 2 مگاپیکسلی (احتمالا به منظور سنجش اطلاعات عمق صحنه) میزبانی میکند. دوربین جلویی تبلت نیز از رزولوشن 5 مگاپیکسلی برخوردار است. این دوربین احتمالا از عهده برقراری تماسها و پیامهای ویدیویی به خوبی برخواهد آمد. 2 عدد اسپیکر با ساختار شبکهای در قسمت تحتانی تبلت به چشم میخورند.
خشاب مخصوص سیمکارت، پورت USB-C و جک صوتی 3.5 میلیمتری هدفون نیز در همین قسمت قرار دارند. انرژی مورد نیاز تبلت از طریق یک باتری 7000 میلیآمپرساعتی تامین میشود. بعلاوه اچتیسی A100 بههمراه آداپتور شارژ دیواری و سیستمعامل اندروید 11 روانه بازار میشود. اچتیسی A100 هماکنون با برچسب قیمتی 19990 روبل روسیه در این کشور قابل دسترس است. این رقم تقریبا معادل با 273 دلار است. در حال حاضر مشخص نیست که آیا اچتیسی تبلت جدید خود را در بازارهای سایر مناطق جهان نیز عرضه خواهد کرد یا خیر.