نحوه اعطا تسهیلات مالی صندوق قرض الحسنه شاهد به ایثارگران
مدیرعامل صندوق قرضالحسنه شاهد با اشاره به رضایت ایثارگران از فرایند اعطای تسهیلات از سوی این صندوق، نحوه ارائه تسهیلات به ایثارگران را تشریح کرد.
اسلام کریمی با اشاره به فرایند اعطا تسهیلات به ایثارگران گفت: شرایط پذیرش توسط ایثارگران معزز هنگام عضویت و تکمیل فرم مربوطه مشخص میشود و میزان سقف پسانداز اعضا متناسب با سقف تسهیلات پرداختی خواهد بود. حق پسانداز ماهیانه اعضا پایان هرماه پس از کسر از حقوق به سپرده عضو نزد صندوق منتقل و مراتب به طور منظم به بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام میشود.
وی افزود: کسورات صندوق شاهد در هر ماه بعد از پرداخت حقوق ایثارگران از بنیاد شهید و امور ایثارگران دریافت میشود و تا روز بیست و پنجم هرماه به حساب متقاضیان وام پرداخت میشود و از بیست و پنجم هرماه تا بعد از دریافت کسورات و ثبت سند ماهیانه اقساط وام و پسانداز درخواست وام به صورت موردی و اضطراری انجام میشود.
به گزارش مهر، مدیرعامل صندوق قرض الحسنه شاهد با بیان اینکه مالک اصلی این صندوق خانواده معظم شهدا و ایثارگران هستند، افزود: پرداخت وام در صندوق قرض الحسنه شاهد طبق روال سنوات گذشته انجام میشود و تمام تلاشهای صورت گرفته در این مجموعه برای خدماترسانی بهتر به این عزیزان و افزایش رضایتمندی آنها است.
کریمی ادامه داد: به منظور رضایت سنجی از ایثارگران برای بیش از ۲۵ هزار نفر از دریافتکنندگان وام در سال جاری پیامک ارسال شده که از ۴ هزار نفر شرکت کننده در این نظرسنجی، حدود ۹۸ درصد آنها از خدمات صندوق ابراز رضایت داشتهاند و با ۲ درصد باقیمانده نیز بهصورت تلفنی تماس گرفته شده که دلیل نارضایتی آنها عمدتاً پایین بودن سقف وام و زمان بازپرداخت اقساط آن بوده که هر دوی این موارد بر اساس مقررات و ضوابط ابلاغی بانک مرکزی ذر حال اجرا است.
مدیرعامل صندوق قرض الحسنه شاهد اظهار داشت: داراییها و فعایتهای مالی صندوق هر ساله توسط نهادهای نظارتی و بازرسی از جمله سازمان حسابرسی، بانک مرکزی، موسسه حسابرسی مفید راهبر، حراست بنیاد شهید و امور ایثارگران، بازرس هیئت مدیره و … مورد نظارت و ارزیابی قرار میگیرد و خوشبختانه در مجمع سالیانه صندوق که ۲۸ خرداد ماه سال جاری با حضور اعضا هیئت امنا و هیئت مدیره برگزار شد نظریه حسابرس قانونی مبنی بر مطلوبیت گردش عملیات مالی و نبود هرگونه گزارش منفی، موید صحت و سلامت در اجرای فرایندها بوده است.