صدا و سیما فقط ۱۰ درصد مخاطب واقعی دارد!

    کد خبر :1168657
محسن شاکری نژاد

کارشناسان معتقدند سازمان صدا و سیما با وجود داشتن ده‌ها شبکه و بودجه کلان، عملکرد کم‌اثری دارد و نیازمند تغییر ساختاری اساسی و کوچک‌سازی است تا از هدررفت بیت‌المال جلوگیری شود.

محسن شاکری‌نژاد، رئیس مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما، اعلام کرده که ۷۰ درصد مردم مخاطب تلویزیون هستند و براساس معیارهای سازمان آفکام، هر کسی که روزانه حداقل ۱۵ دقیقه تلویزیون تماشا کند، مخاطب محسوب می‌شود. اما این ادعا با واکنش کارشناسان و تحلیلگران سیاسی مواجه شده است.

سعید شریعتی، فعال سیاسی و رئیس کمیته امور شعب حزب اتحاد ملت ایران، با اشاره به شرایط فعلی رسانه‌ای و تنوع منابع خبری، تاکید می‌کند: «در بهترین حالت تنها ۱۰ درصد از جامعه مخاطب واقعی صدا و سیما هستند.»

او می‌گوید: «حتی محبوب‌ترین برنامه‌های صدا و سیما مانند فوتبال برتر یا سریال‌ها، کمتر از ۱۰ درصد مخاطب دارند و این رسانه در حفظ جایگاه ملی خود روندی نزولی را طی می‌کند.»

شریعتی معتقد است که صدا و سیما باید ساختار خود را به شدت کوچک کند و از ادعای تولید انحصاری محتوا دست بکشد. او می‌گوید: «با وجود ده‌ها شبکه استانی و برون‌مرزی، خروجی قابل توجهی ارائه نمی‌شود و این هزینه‌ها صرف هدررفت بیت‌المال است.»

او پیشنهاد می‌دهد که رسانه ملی به سمت تمرکز بر اطلاع‌رسانی رسمی و ایجاد فضا برای فعالیت شبکه‌های خصوصی حرکت کند تا دیگر نیاز نباشد بار تولید تمام محتوا به دوش صدا و سیما بیفتد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید