۷ غذا برای جلوگیری از تنبلی در زمستان
معمولا در فصل پاییز و زمستان، تنبلی و کسلی به سراغ ما میآید و شما میتوانید با مصرف این ۷ غذا تنبلی و کسلی را از خود دور کنید.
روزهای سرد سال اغلب بدن کرخت میشود و حالتی از بیحالی و تنبلی به آدم دست میدهد. چه این تنبلی ناشی از فصل باشد و چه احساس ذاتی غوطه ور شدن در پتو، تنبلی طولانی مدت میتواند نگران کننده باشد.
اگر در فصل زمستان شما را نیز حالت رخوت و تنبلی در برمیگیرد، در این مطلب به چند غذای رایج که سطح انرژی شما را در فصول سرد سال احیا کرده و رژیم غذایی روزانه شما را با مواد مغذی مورد نیاز برای جلوگیری از تنبلی حفظ میکند، اشاره کردهایم.
غلات کامل بیشتر بخورید
اولین و مهمترین عامل برای غلبه بر تنبلی، تغییر رژیم غذایی به سمت غلات کامل مانند برنج قهوهای، جو دوسر و گندم کامل است. مصرف این غذاها کربوهیدراتهای پیچیده مورد نیاز بدن را فراهم کرده و آزاد شدن آهسته انرژی را تضمین میکند و به حفظ سطح قند خون پایدار کمک میکند.
پروتئینهای بدون چربی
افزایش مصرف پروتئین نیز میتواند به افزایش سطح انرژی کمک کند. از جمله منابع پروتئین بدون چربی مانند مرغ، ماهی، پنیر توفو، حبوبات و تخم مرغ هستند، این مواد غذایی پروتئینی به حفظ توده عضلانی و ارائه یک منبع انرژی ثابت کمک میکنند.
مرکبات
مرکباتی مانند پرتقال، گریپ فروت و لیمو سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان هستند که به تقویت ایمنی و همچنین بهبود سلامت متابولیک (سوخت و ساز) کمک میکنند.
آجیل و دانهها
آجیل و دانههایی مانند بادام، گردو و تخمه کدو تنبل بخورید. آنها منابع خوبی از چربیهای سالم، پروتئین و مواد مغذی ضروری هستند.
سبزیجات ریشهای
سبزیجات ریشهای مانند سیب زمینی شیرین، هویج و چغندر نه تنها خوشمزه هستند و باعث ایجاد آرامش میشوند، بلکه منبع خوبی از کربوهیدراتها برای تامین انرژی پایدار بدن نیز هستند.
میوهها و سبزیجات
از انواع میوهها و سبزیجات رنگارنگ سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانها استفاده کنید. میوهها و سبزیجات میتوانند به تقویت سیستم ایمنی و سطح انرژی کلی شما کمک کنند.
ماهیهای چرب
ماهیهای چرب مانند سالمون و قزل آلا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که برای ایمنی و سلامت مغز مفید هستند و میتوانند خلق و خو و انرژی را بهبود بخشند.