پرش به محتوای اصلی

افزایش موارد بستری کرونا در چند روز اخیر

پنجشنبه ۹ تیر ۱۴۰۱ ۲۲:۴۵
آمار کرونا در ایران

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: در چند روز اخیر موارد ابتلا و بستری کرونا در ایران افزایش پیدا کرده است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر گفت: باید کرونا را جدی بگیریم، زیرا ممکن است؛ بیماری در واکسن نزده‌ها دردسر آفرین و کار افراد به بیمارستان کشیده شود و به همین دلیل این افراد هشدار می‌دهیم که زودتر واکسن تزریق کنند، همچنین مردم استفاده از ماسک در فضاهای سربسته را جدی بگیرند. آمارها نشان می‌دهد که درصد تزریق واکسن کودکان ۵ تا ١١ سال پایین است و به خانواده‌ها هشدار می‌دهیم که از این فرصت برای تزریق واکسن استفاده کنند.

گویا گفت: به صورت هفتگی سویه‌های کرونا را رصد می‌کنند و اکنون سویه امیکرون با زیرسویه BA ۵ به زیرسویه‌های BA١ و BA٢ اضافه شده است البته این سویه جدید شدت بیماری زایی بالایی ندارد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: از پزشکان درخواست داریم که افراد مشکوک به علائم کرونا را برای تست ارجاع دهند، زیرا تست مثبت موجب می‌شود تا فرد مبتلا خود را قرنطینه و نکات بهداشتی را رعایت کند.

خبرآنلاین/

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.