دانه خوراکی معجزه آسا در کاهش سکته قلبی

    کد خبر :903772

نخود یکی از دانه های غذایی است که سطح کلسترول بد را کاهش می دهد، نخود با داشتن دیس لیپیدمی مانع از تجمع کلسترول در بدن  می شود، بر همین اساس می توانید با گنجاندن سه چهارم فنجان نخود در برنامه غذایی خود سطح کلسترول بد یعنی LDL را کاهش دهید که در نهایت با کاهش سطح کلسترول بد خطر ابتلا به سکته و بیماری‌های قلبی نیز کاهش پیدا می کند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید