مناسب ترین دستگاه های بسته بندی برای حفظ سلامت محصول

    کد خبر :884857

سلامت و کیفیت از مهمترین و ضروری ترین ارکان برای یک محصول می باشند که باید در حفظ آن کوشا بود اما در خیلی از موارد نمی توان این موضوع را به خوبی انجام داد. روش های گوناگونی برای نگهداری از محصولات وجود دارد که هریک به نوبه خود تاثیری کم و بیشی در این زمینه دارند اما یک روش وجود دارد که به صورت کامل کیفیت و سلامت محصولات را تضمین می کند و آن هم بسته بندی نوین محصولات می باشد.

برای نگهداری محصولات باید از دستگاه های بسته بندی استفاده نمود تا ماهیت و اصالت مواد حفظ شود و در معرض عوامل مخرب قرار نگیرند. این دسته از ماشین آلات با نیت حفظ سلامت و کیفیت مواد طراحی شده اند تا مصرف کنندگان در هنگام استفاده از مواد مرغوب بهره ببرند.

دستگاه های زیادی جهت بسته بندی محصولات وجود دارند که هریک از آنها به نحوی در زمینه نگهداری از آنها فعالیت می کنند. برخی از این دستگاه ها بیشترین تاثیر را در حفظ و نگهداری از محصولات ایفا می کنند که نیت و هدف ما در این مقاله بررسی آنها می باشند.

در این مقاله قصد داریم به دو نمونه بسیار کاربردی از دستگاه های بسته بندی اشاره کنیم که موجب افزایش مدت زمان ماندگاری، جلوگیری از فساد محصولات، حفظ کیفیت و مرغوبیت می شوند. پس با ما همراه باشید.

دستگاه شیرینگ پک و دستگاه وکیوم بسته بندی دو دسته از ماشین آلات بسته بندی می باشند که با ایجاد حفاظ هایی به دور محصولات، از ورود هوا به داخل محصول و اکسیده شده آن جلوگیری می کنند و فساد محصول را به شدت کاهش می دهند.

این دستگاه ها با ایجاد لایه های محافظ از ورود هرگونه آلودگی به داخل بسته ها جلوگیری می کنند و انتقال بیماری را به میزان بسیار چشمگیری کاهش می دهند. در ادامه به بررسی و تحلیل هر یک از این نوع از ماشین آلات بسته بندی خواهیم پرداخت.

دستگاه شیرینگ پک

دستگاه شیرینگ پک یکی از انواع دستگاه بسته بندی می باشد که عمل بسته بندی محصولات را با فویل های بسته بندی انجام می دهد. این دستگاه به کمک حرارت فیلم شیرینگ را به دور محصول جمع می کند. جهت شرینگ کردن، ابتدا بسته داخل فیلمی از جنس PVC قرار داده می‌شود و چهار طرف آن بسته می‌شود، طوری که جعبه بطور کامل در داخل فیلم شرینگ PVC و یا POF محصور می‌شود. سپس با حرارت دادن، فیلم جمع شده و به جعبه می چسبد و بسته را شیرینگ می‌کند.

فیلم شرینگ از جنس PVC و POF می باشد و خاصیت آن این است که در اثر حرارت جمع شده، ابعاد آن کوچکتر می‌شود و شکل بسته را به خود می‌گیرد.

از مزایای استفاده از دستگاه شرینگ می توان به موارد گفته شده در زیر اشاره کرد.

♦ ممانعت از نفوذ رطوبت،

♦ جلوگیری از ورود گرد و غبار

♦ جلوگیری از تخریب کارتن و افت قیمت محصول

♦ حمل و نقل ساده

♦ جابجایی سریعتر

♦ زیبا و شکیل شدن بسته بندی

♦ جلوگیری از شکستن، ترک خوردگی و یا لب پر شدن محصول (به جهت کیپ شدن و ایجاد یکپارچگی در بسته بندی)

♦ ایجاد قابلیت نگهداری طولانی مدت بدون افت کیفیت

♦ بسته بندی شیرینگ یک بسته بندی شفاف است، محصولات به خوبی قابل مشاهده می‌باشند،

♦ جلوگیری از آسیب توسط حشرات یا حیوانات موذی به کالا و… می‌باشد.

♦ در مورد محصولات غذایی، بسته بندی شرینک باعث ماندگاری بالاتر محصول می‌شود.

دستگاه وکیوم بسته بندی در گشتا صنعت اصفهان

در این بخش می خواهیم بهترین دستگاه های وکیوم بسته بندی را در گشتا صنعت اصفهان به شما معرفی کنیم و به صورت کلی کاربرد آن را به شما توضیح دهیم.

دستگاه وکیوم بسته بندی ماشینی است که عمل مکش بر روی محصولات انجام می دهد و با ایجاد یک محیط خلا، عمل وکیوم را انجام می دهد. استفاده از دستگاه وکیوم بسته بندی در تمامی حوزه های صنعت و اقتصاد مشاهد می شود.

امروزه صنعت مواد غذایی و آرایشی بهداشتی بیشترین استفاده را از دستگاه بسته بندی وکیوم دارند و می توانید این موضوع را با مراجعه به یک فروشگاه به صورت زنده مشاهده کنید. البته ناگفته نماند که صنعت داروسازی هم به خاطر افزایش عمر داروهای مهم و ضروری استفاده های بسیار بالایی را از دستگاه بسته بندی وکیوم دارد. تمامی این موضوعات فقط و فقط به خاطر حفظ سلامت محصول مورد نظر می باشد تا با انجام دست این کار بهترین خدمات به مشتریان ارائه شود.

یکی از مهمترین قابلیت های استفاده از دستگاه وکیوم بسته بندی در زمینه مواد غذایی و محصولات خوراکی می باشد. این دستگاه با عملکرد منحصر به فرد خود موجب می شود تا عمر مفید محصولات به شدت افزایش یابد و کیفیت اولیه در آنها حفظ شود. امکان بسته بندی انواع محصولات یکی از بی نظیر ترین ویژگی های دستگاه بسته بندی وکیوم می باشد.

قابلیت های منحصر به فرد این دستگاه و نیاز فراوان به آن سبب شده است تا در انواع خانگی و صنعتی تولید شوند و در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد. به طور معمول وکیوم کردن به کمک دستگاه وکیوم خانگی یا دیگر انواع، طول عمر محصول را 2 برابر و عمل تزریق گاز طول عمر را 3 برابر می‌کند. لازم به ذکر است چیزی که باعث خرابی و فساد در مواد غذایی می ‌شود، باکتری های موجود در محیط و پخش آن در هوا می ‌باشد. مواد غذایی در مجاورت این باکتری ها فاسد می‌ شوند. با تخلیه هوای داخل بسته به کمک دستگاه بسته بندی وکیوم، این باکتری ها نیز به همراه هوا خارج می ‌شوند و بسته خالی از باکتری می‌ شود.

در بعضی از مواد غذایی که حالت گرانولی دارند، پس از تخلیه هوای داخل بسته هنوز مقداری هوا در فاصله بین دانه ها وجود دارد. با تزریق گاز خنثی، این فاصله ها از باکتری خالی شده و طول عمر مواد غذایی بیشتر می‌شود.

گاز تزریقی در دستگاه بسته بندی وکیوم با توجه به نوع مواد غذایی مشخص می‌شود. این گاز ها می تواند نیتروژن ،CO2 و سایر گازها با توجه به نوع مواد غذایی باشند.

دو دستگاه گفته شده در این مقاله از جمله بهترین و ارزشمند ترین گزینه های موجود برای حفظ سلامت محصولات می باشند که در دو حوزه صنعتی و خانگی مورد استفاده قرار می گیرند. با تهیه آن شما می توانید با بکارگیری این دسته از ماشین آلات بسته بندی، بهترین و مشتتری پسند ترین محصولات را تولید نمایید.

منبع: گشتا صنعت اصفهان-خبرگذاری مهر

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید