“تورقوتلو” شهر گوجه فرنگی

    کد خبر :71100

شهر «تورقوتلو» در استان «مانیسا»(Manisa) در ترکیه به مرکز اصلی تولید گوجه فرنگی این کشور تبدیل شده است.

به گزارش  تسنیم، کارگران فصلی در حال پاشیدن نمک بر روی گوجه‌فرنگی‌هایی هستند که در حال خشک‌شدن هستند.

بر اساس گزارش تلگراف، شهر «تورقوتلو»(Turgutlu) در کنار دریای اژه 95 درصد از صادرات گوجه فرنگی ترکیه را تأمین می‌کند.

برای این کار، کارگران فصلی، گوجه فرنگی‌ها را برای خشک‌شدن در یک منطقه به وسعت 100 هزار متر مربعی پخش می‌کنند.

گوجه‌فرنگی‌ها که به صورت یکپارچه برش خورده اند برای جلوگیری از فاسدشدن و پوسیدگی توسط کارگران نمک‌سود می‌شوند.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید