اگر مسائل جوانان درست‌ پیش‌بینی شده بود، مشکل کمتری داشتیم

    کد خبر :588747

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان با اشاره به مشکلات جوانان گفت: شاید اگر نظام مدیریت مسائل جوانان درست‌تر پیش بینی شده بود امروز مشکل کمتری داشتیم.

ژاله فرامرزیان با اشاره به اهمیت فعالیت‌های داوطلبانه، خداپسندانه و خیرخواهانه افزود: این اقدامات در اسلام و فرهنگ و تمدن ایرانی همواره قابل توجه بوده و ریشه‌ای طولانی دارد، به همین دلیل نباید اهمیت اقدامات خیرین حوزه ازدواج را فراموش کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه ازدواج یکی ازمسائل اساسی و جدی جوانان است اظهار کرد: به همین دلیل فعالیت خیر آن می‌تواند آثار جدی برای حل مشکلات داشته باشد و باعث استمرار خانواده سالم کشور شود.

فرامرزیان افزود: یکی از دلایل حضور خیران این است که ما به کارایی این مساله معتقدیم که «مردم» دور هم جمع می شوند تا مشکلات خود مردم را برطرف کنند. مردم درک بهتری از مشکلات خود دارند و تکثر و تنوع مسائل می شناسند این در حالی است که دولت‌ها نمی‌توانند به اندازه مردم اقدامات اصلاحی انجام دهد.

وی با اشاره به اینکه مردم بهتر و بیشتر می توانند مسائل را درک کنند و راه چاره بیابند، توضیح داد: اینکه خیران سرمایه‌ای را در اختیار جوانان قرار می‌دهند تا جوانان زندگی شان را آغاز کنند بسیار ارزشمند است و آثار و برکات ارزشمندی برای مردم به همراه دارد.

فرامرزیان تصریح کرد: به عنوان دولت تسهیل کننده خوب، هماهنگ کننده خوبی برای خیرین باشیم. اگر نظام مدیریت مسائل جوانان درست پیش بینی می‌شد امروز مشکلات کمتری داشتیم اما با این حال همه اعضای یک جامعه هستیم و می خواهیم با هم مشکلات را برطرف کنیم.

در ادامه این نشست اعظم کریمی، مدیرکل برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان از تشکیل مجمع خیران ازدواج در برخی از استان‌های کشور خبر داد و گفت: استان‌های آذربایجان شرقی، البرز، بوشهر، مازندران، یزد، کرمان، قم، کرمانشاه، همدان، هرمزگان و … و شهرستانهای بروجن، دامغان و نهاوند از جمله شهرستان‌هایی هستند که مجمع خیرین در آنها تشکیل شده است.

در ادامه با بیان اینکه از مدتی پیش مشکل حل ثبت مجامع خیرین ازدواج در کشوری آغاز شده و به این منظور کارگروهی نیز تشکیل شده است، اظهار کرد: این خیران در زمینه برگزاری مراسم، تهیه جهیزیه، خدمات ویژه ازدواج با تخفیف توسط اصناف به زوج‌های جوان از مرحله عقد تا عروسی، اعزام زوج های جوان به سفرهای زیارتی و کمک به برگزاری کارگاه‌های آموزشی مشارکت کردند و اینها بخشی از اقدامات صورت گرفته بوده است.

به گزارش ایسنا، عبدالحمید احمدی، معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان نیز با اشاره به نقش خیران فعال در حورزه ورزش و جوانان در توسعه اماکن ورزشی گفت: این خیران مجمع «خیرین ورزش یار» را تشکیل داده‌اند و بخش قابل توجهی ازساخت و سازها با مشارکت خیرین برای تکمیل و بهره‌برداری از اماکن ورزشی با کمک این خیران انجام شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه امیدواریم تا از ظرفیت خیرین برای کمک به مسئله ازدواج جوانان استفاده کنیم گفت: به نظر می‌رسد ازدواج جوانان به مهمترین و عمده‌ترین گرفتاری آنها تبدیل شده است و باید تلاش کنیم تا موانع این موضوع را برطرف کنیم.

احمدی افزود: تهیه جهیزیه و کمک به اشتغال جوانان از جمله این موارد است که خیران می‌توانند در آنها حضور پررنگ داشته باشد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید