«سکنجبین» بهترین نوشیدنی تابستان/ در فصل گرما غذای با طبع «گرم» نخورید

    کد خبر :576596

یک متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه نباید در فصل گرما غذاهای گوشتی، سرخ‌کردنی و غذاهای با طبع گرم مصرف شود، گفت: سکنجبین که ترکیبی از عرق نعنا، سرکه، آب و عسل است، بسیار مفید بوده و خاصیت رفع عطش و انرژی‌زایی خوبی دارد.

نعمت‌الله مسعودی متخصص طب سنتی درباره «راه های مقابله باگرمازدگی در فصل تابستان»، اظهار‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌: باید توجه کنیم که اکنون در فصل گرما هستیم؛ در نتیجه ضرورتی ندارد تا وعده غذایی ناهار را میل کنیم و مهم‌تر از این موضوع توجه به‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ این نکته است که می‌توانیم غذا را کمتر مصرف کنیم؛ ضمن اینکه نوع خوردن غذا نیز بسیار مهم است.

وی با تاکید بر اینکه نباید در فصل گرما غذاهای گوشتی، سرخ‌کردنی و غذاهای با طبع گرم مصرف شود، گفت: مصرف میوه‌ها بسیار توصیه می‌شود؛ برای نمونه سیب خود یک غذاست یا خوردن سالاد و نان و ماست نیز می‌تواند برای یک وعده غذایی استفاده شود؛ به خصوص مصرف آن در ناهار توصیه می‌شود.

این متخصص طب سنتی در‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پاسخ به این پرسش که «بهترین نوشیدنی برای مصرف در فصل تابستان چیست؟»، بیان داشت: می‌توان میوه‌های موجود را تبدیل به شربت کرده و از آن استفاده کرد؛ مانند شرب زرشک و آبلیمو که توصیه می‌شود، اما بهترین ماده‌ای که باید به آن توجه کنیم سرکه و انگبین است. ما 1261 مدل سرکه و انگبین داریم که سکنجبین که ترکیبی از عرق نعنا، سرکه، آب و عسل است بسیار مفید بوده و خاصیت غذایی، رفع عطش و انرژی‌زایی خوبی دارد.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید