تقلب عجیب ۲۵۸ دونده در مسابقه نیمه ماراتن چین

  • ورزشی
  • یکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۷ ۱۰:۲۵
    کد خبر :432518

مسابقه دوی نیمه ماراتن در چین با تقلب عجیب ۲۵۸ دونده برگزار شد.

مسابقه دوی نیمه ماراتن به مسافت 21 کیلومتر در شنژن چین برگزار شد و این در حالی بود که این رقابت تحت تاثیر تقلب تعداد زیادی از شرکت کنندگان قرار گرفت. در این مسابقه که روز پنجشنبه برگزار شد، 258 دونده اقدام به تقلب و کوتاه کردن تقریباً 3 کیلومتری از مسیر کردند، این در حالی بود که دوربین‌های ترافیکی تصاویر همه آنها را ضبط می‌کردند.

در وسط جاده‌ای که مسیر مسابقه در آن تعبیه شده بود، انبوهی از درختان قرار داشت و این دوندگان که هر کدام با محرومیت دو ساله مواجه خواهند شد، از میان آنها عبور کردند و خود را به ورزشکارانی که سه کیلومتر جلوتر از آنها بودند، رساندند. البته همه تقلب صورت گرفته به این صورت نبود؛ چرا که گفته می‌شود 18 دونده با شماره‌های روی سینه جعلی حضور داشتند و سه نفر نیز اقدام به استخدام افراد دیگری به جای خود کرده بودند. حالا قرار است برخی از این افراد حتی محرومیت مادام‌العمر داشته باشند.

به گزارش تسنیم ،سازمان دهندگان این مسابقه بزرگ با محکوم کردن اقدام این دوندگان اعلام کردند: «از نقض قوانین و کارهایی که صورت گرفته، عمیقاً ابراز تاسف می‌کنیم. مسابقه ماراتن به سادگی یک تمرین نیست، بلکه شباهت زیادی به زندگی دارد و هر دونده مسئول کار خودش است.»

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید