از برنامه جنجالی «هفت» چه خبر؟
این روزها برای تولید و ساخت «هفت» جدید با دو تیم تهیه و تولید مذاکراتی صورت می گیرد تا درنهایت این برنامه سینمایی در روند تولید قرار گیرد.
۶ آبان ماه علی فروغی مدیر شبکه سه سیما روی آنتن زنده و در برنامه «حالا خورشید» از چند برنامه جدید در این شبکه خبر داد که یکی از آنها برنامه سینمایی «هفت» بود که به عنوان یک برنامه جنجالی در شبکه سه شناخته می شود.
برنامه «هفت» که همیشه یکی از برنامه های روتین و هفتگی شبکه سه بوده با تغییر در هر فصل و با حضور مجریان جدید، مدتی در پخش دچار توقف شده و بعد از حرف و حدیث های فراوان دوباره کار خود را ادامه داده است.
این برنامه بعد از بهروز افخمی و کش و قوس های فراوان برای انتخاب مجری جدید، سال گذشته تنها به صورت یک ویژه برنامه و با اجرای موقتی رضا رشیدپور در ایام ۱۰ روزه جشنواره ملی فیلم فجر روی آنتن شبکه سه رفت که همزمانی اجرای اختتامیه جشنواره با اجرای برنامه «هفت» در تلویزیون برای رشیدپور حاشیه ساز شد به ویژه که ابراهیم حاتمی کیا او را خطاب قرار داد و انتقادهای تندی به تلویزیون مطرح کرد.
با پایان جشنواره ملی فیلم فجر در سال ۹۶ حاشیه های «هفت» پایان نیافت و گمانه زنی ها برای شروع «هفت جدید» و مجری دیگری غیر از رشیدپور ادامه پیدا کرد؛ گمانه زنی هایی که هر بار تولید و پخش «هفت» را به زمانی چون پس از نوروز ۹۷، پیش از ماه رمضان، پس از ماه رمضان و… موکول کرد و بالاخره چندی پیش از سوی فروغی مدیر جدید شبکه سه اعلام شد که این برنامه به سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر می رسد و دوباره بهروز افخمی آن را اجرا می کند.
هرچند هنوز جزییات این برنامه مشخص نیست و معلوم نیست که جز حضور افخمی، «هفت» جدید چه ویژگی هایی خواهد داشت، با این حال برای تولید این برنامه سینمایی با سعید پروینی تهیه کننده سابق آن و یک گروه دیگر مذاکره شده و می شود تا پس از مذاکرات نهایی یک گروه تهیه کنندگی این برنامه را انجام دهد.
همچنین در حالی از بهروز افخمی به عنوان مجری برنامه «هفت» نام برده شد که این روزها برای همکاری با یک برنامه سینمایی دیگر نیز نامش مطرح شده که قرار است در شبکه پنج سیما روی آنتن برود.
توجیه حضور افخمی در برنامه «هفت» می تواند این باشد که حداقل یک بار سکان اجرای این برنامه را برعهده گرفته است اما حضور همزمان یک مجری در ۲ شبکه و در ساختار برنامه هایی مشابه چه توجیهی می تواند داشته باشد؟
از دیگر نقدهایی که به برنامه ریزی تولید این برنامه وارد است اینکه هر سال و در آستانه جشنواره ملی فیلم فجر، «هفت» در چرخه تولید قرار می گیرد و اینطور شده که حیات این برنامه وابسته به جشنواره است در حالیکه قرار بود «هفت» برنامه ای برای سینمای ایران باشد نه صرفا وابسته به یک جشنواره.