آمادهباش ۹۰۰ آمبولانس و 9 بیمارستان صحرایی برای پوشش مراسم اربعین
مسئول برنامه بهداشت محیط اربعین وزارت بهداشت جزییات ارایه خدمات بهداشتی درمانی در مراسم اربعین را تشریح کرد.
مهندس سید رضا غلامی در حاشیه مراسم بدرقه بهداشت و درمان اربعین حسینی درباره تعداد نیروهای بهداشتی اعزامی برای اربعین حسینی گفت: تعداد ۹۰۰ آمبولانس، ۱۰ بالگرد و ۳۵ اتوبوس آمبولانس برای اربعین اعزام میشوند.
وی ادامه داد: ۹ بیمارستان صحرایی، ۲۴ بیمارستان حلقه اول و ۶۹ بیمارستان حلقه دوم مستقر و آماده خدمت رسانی به زائران اربعین هستند. همچنین ۳۲۸ تخت بیمارستانی در شهرهای مرزی و ۵۶ درمانگاه سرپایی برای خدمت رسانی آماده هستند.
غلامی با بیان اینکه ۳۳ کارشناس بهداشت محیط و ۹ کارشناس کنترل و مبارزه با بیماریها برای مراسم اربعین اعزام شدهاند، افزود: در مرز بازرسین بهداشت محیط دانشگاههای علوم پزشکی کرمانشاه، ایلام و خوزستان و آبادان در پایگاههای مستقر در جادههای مواصلاتی منتهی به مسیرهای زائران استقرار دارند.
مسئول برنامه بهداشت محیط اربعین وزارت بهداشت گفت: در ضمن دانشگاههای علوم پزشکی همدان، مرکزی، لرستان و چهارمحال بختیاری مسیرهای تردد قبل از ورود به مرز را پوشش میدهند.
غلامی با اشاره به اقدامات کارشناسان بهداشت محیط در مراسم اربعین حسینی اظهار کرد: کارشناسان کنترل آب مواد غذایی مراکز استقرار موقت زائران را بر عهده دارند. همچنین موکبها در عراق و مسیرها و به ویژه آنهایی که در مرز مستقر هستند از سوی بازرسان بهداشت محیط کنترل میشوند.
وی افزود: طبق هماهنگیهای انجام شده درخواستمان این بود همه موکبها از مراکز بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی محلشان مجوز بگیرند که خوشبختانه تاکنون ۷۰ تا ۷۵ درصد موکبها مجوز بهداشتی دریافت کردهاند.
به گزارش ایسنا، مسئول برنامه بهداشت محیط اربعین وزارت بهداشت گفت: این موکبها در ایلام، آبادان و اهواز جانمایی شدهاند. در عین حال تیمهای بهداشت محیط وزارت بهداشت از چند هفته قبل در این مناطق حضور یافتهاند و از یک هفته قبل از اربعین تا پنج روز بعد از این مراسم ۲۴ ساعته مستقر خواهند بود.