پرش به محتوای اصلی

الجبیر: تداوم برجام خطری بزرگ برای منطقه است

چهارشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۷ ۱۷:۲۳
104

وزیر خارجه سعودی در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای روسی خود مدعی شد که برجام ضعیف است و ادامه آن خطر بزرگی برای منطقه تشکیل می‌دهد.

به گزارش بازتاب به نقل از الجزیره، عادل الجبیر لحظاتی پیش در کنفرانس مطبوعاتی با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه گفت ضرورت دستیابی به راه حل سیاسی برای بحران سوریه را بررسی کردیم.

وی افزود : تحولات سوریه و ضرورت اجرای قطعنامه 2254 شورای امنیت را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادیم.

الجبیر درباره یمن بر مواضع سرسختانه و تنش‌آفرین و جنگ افروزانه رژیم سعودی پافشاری کرد و مدعی شد ما خواهان دستیابی به راه حل سیاسی یمن بر اساس ابتکار خلیج فارس و قطعنامه شورای امنیت هستیم.

وی درباره برجام ادعا کرد توافق هسته‌ای ایران ضعیف است و تداوم آن خطر بزرگی برای منطقه تشکیل می‌دهد.

وزیر خارجه رژیم سعودی گفت ما از تشدید تحریم‌ها علیه ایران حمایت می‌کنیم.

الجبیر با بیان تمایل رژیم سعودی برای تقویت روابط تجاری با روسیه و هماهنگی در زمینه مسائل سیاسی افزود برای خرید تسلیحات و تجهیزات نظامی از کشورهای مختلف از جمله روسیه قرار داد می‌بندیم.

وی مدعی شد عربستان از اولین شرکت کنندگان در عملیات نظامی علیه داعش در سوریه است.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.