معامله بیش از 3800 میلیارد ریال اوراق بهادار در بورس تهران

    کد خبر :33172
در پایان معاملات هفته منتهی به ۱۷ خرداد ماه ۹۶، شاخص کل با ۷۵۵ واحد کاهش نسبت به هفته قبل، به رقم ۷۹۷۵۸ واحد رسید.
شاخص بازار اول با ۴۹۲ واحد کاهش به رقم ۵۵۰۶۸ واحد بالغ گردید و شاخص بازار دوم با ۱۸۵۷ واحد کاهش عدد ۱۷۸۳۸۱ واحد را تجربه کرد و به ترتیب با   ۸۸۵ /  ۰  درصد  و ۰۳ /  ۱ درصد کاهش نسبت به هفته قبل مواجه شدند.
در ۳ روز کاری هفته سوم خرداد ۹۶، ارزش کل معاملات اوراق بهادار به ۳۸۴۵ میلیارد ریال بالغ شد که نسبت به هفته قبل ۴۷  درصد کاهش یافته است.
در ضمن تعداد ۱۵۰۷ میلیون انواع اوراق بهادار در بیش از ۱۲۵ هزار دفعه مورد معامله قرار گرفت و به ترتیب ۴۷ درصد و ۴۳ درصد کاهش را نسبت به هفته گذشته تجربه کرد.
این درحالی است که تعداد ۱۸ میلیون واحد از صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس تهران به ارزش کل بیش از ۱۸۲ میلیارد ریال مورد معامله قرار گرفت و  به ترتیب با ۳۶ و ۳۲  درصد افزایش نسبت به هفته گذشته همراه شد.
0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید