کاهش آسیبهای ناشی از سرطان با ایجاد شبکه محصول سالم
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: بهبود تغذیه یکی از روش های موثر در کاهش سرطان است که با ایجاد شبکه محصول سالم می توانیم به این هدف نایل شویم.
به گزارش بازتاب به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مصطفی قانعی در خصوص ضرورت ایجاد شبکه محصول سالم در کشور، گفت: استفاده از محصولات غذایی سالم یکی از راه های کنترل بروز سرطان در دنیا است که باید این موضوع مهم مدنظر حاکمیت و دولت باشد.
وی افزود: ۵۰ درصد سرطان ها با تحرک بیشتر، عدم استعمال دخانیات و تغذیه سالم قابل پیشگیری است که فراهم کردن سفره سالم و مواد سالم غذایی وظیفه دولت ها است.
به گفته قانعی، شبکه محصول سالم( طرح شمس) با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با هدف توانمندسازی، حمایت، ترویج و رتبه بندی محصولات سالم کشاورزی، تشکیل شد.
وی ادامه داد: مدل کاری ۱۲ گام با محصول سالم از مزرعه تا سفره در مدیریت زنجیره تامین سبز که توسط موسسه ترویج محصول سالم (مجری طرح) تدوین و ارائه شده است در اتاق فکر شبکه در ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، کارگروه کشاورزی مورد تایید و حمایت قرار گرفته است.